Friday, January 3, 2014

ASTAGHFIRULLAHIL'AZIM... INI AKHLAK ANAK MUDA PAKATAN HARAM?


Perangai peserta demontrasi kurang ajar dan biadap menghina anggota Polis yang menjalankan tugas sebagai mahu duit (ambil rasuah). Ingat sungguhpun ada yang tidak baik dalam Polis, majoriti yang lain menjalankan tugas dengan dedikasi, sebab itu Negara ini kekal aman.

Polis yang dihina ini bapa seseorang, anak seseorang, suami seseorang, isteri seseorang. Mereka hanya menjalankan tugas. Wajarkah mereka diperlakukan sedemikian?

Apakah anak-anak muda yang menyanyi lagu menghina dan memperli Polis ini akan menjadi manusia yang patuh pada undang-undang atau penggerak anarki masa depan?

Apa yang Pakatan cipta daripada demontrasi seperti ini hanyalah bom jangka manusia yang pada suatu masa nanti akan menjadi anarki yang tidak berpegang kepada undang-undang dan menghormati penguatkuasa undang-undang.

Sila rujuk video di bawah:Sumber: Mykmu.net

1 comment:

Anonymous said...

Itu lah budak-budak melayu yang bodoh lagi bangang. Berselindung di sebalik topeng kristian. Menjadi khadam kepada PKR and DAP. Bahlol betul kau orang ini. Budak-budak Cina dan India tak demo pun. Itu lah bezanya yang cerdik dan yang bangang.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!