Wednesday, June 12, 2013

GEMPARRR..!!! CINA NI KATA TAK SALAH HINA DYMM SULTAN KEDAH, YDP AGONG..!!!

Ada sesiapa nak "luahkan rasa" kat Cina ni?
Ooooo...rupanya tak salah hina DYMM Sultan Kedah, Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah. Kita boleh luahkan rasa tak puas hati kat DYMM Sultan Kedah dengan cara yang biadap dan kurang sopan. 

Contoh "luahan hati" lambang kebebasan bersuara yang dibenarkan Cina kat atas tu...
Paling best, kita takkan di dakwa di mahkamah..! Begitulah kata Presiden Majlis Peguam, Christopher Leong... Tak caya cuba tengok kat bawah ni...
Jadi, kalau macam tu, maka boleh la aku luahkan rasa tak puas hati aku kat Ah Leong ni, kan? 
Woi Leong! Lu rasa lu pandai undang-undang? Lu boleh blah la weyyy..!!! Lu tak reti hormat sensitiviti bangsa Melayu ke? Lu tahu tak apa lu cakap tu buat gua sakit hati? 

Kalau lu tak boleh hormat sensitiviti orang Melayu, lu boleh blah dari Malaysia ni. Lu tahu tak kedudukan DYMM Yang DiPertuan Agong dalam perlembagaan Malaysia? Lu boleh blah la dengan fahaman undang-undang lu yang takde etika tuuu..!!!

Lu jangan saman gua pulak! Lu sendiri kata boleh luahkan rasa dengan cara yang biadap dan kurang sopan, kan? Anjing macam lu ni tak layak jadi warganegara Malaysia la weiii... blah la weii!!!
Heh! Amacam? Ada sesiapa lagi yang nak luahkan rasa kat Ah Leong ni? Silakan...heh!

1 comment:

Anonymous said...

dia memang binatang,anjing,babi,jantan sundal,cina lahanat,bangsa merempat,tak sedar diri.memang patut di tembak dengan senapang gajah!!

Bila Kak Su Bersuara... Heh!