Tuesday, June 11, 2013

GEMPARRR..!!! BUDAK NI HINA DYMM SULTAN KEDAH, YDP AGONG..!!!

Ni FB dia...
Aku tak tau la sama ada korang kenal ke tidak budak kat atas ni. Tapi budak hingusan ni dah melampau... Dia hina DYMM Yang DiPertuan Agong merangkap DYMM Sultan Kedah...!!!

Korang rasa, sebagai rakyat Malaysia dan orang Kedah, apa hangpa nak buat kat budak ni? Apa yang sepatutnya yang diterima budak ni dari sudut undang-undang? 

Korang tengok sendiri apa yang dia kata kat bawah ni...and judge yourself..!


1 comment:

Anonymous said...

Menggerunkan SAMSENG-SAMSENG DAPigs/PKR itu dalam gambar! Makin ramai BIAWAK-BIAWAK si PENYAMAR-PENIPU-PENGGANAS Cina-Cina Kristian Zionis – DAPigs/PKR menyamar sebagai orang Islam, untuk menghina Islam dan pemimipin/orang Melayu-Islam. Polis dan KDN mesti ambil tindakan kerana si PENGGANAS ini mengancam KESELAMATAN dan KEDAULATAN bangsa, Raja-raja Melayu, Islam dan negara!
Sebenarnya, tujuan SAMSENG/PENGGANAS DAP/PKR yang semakin ganas kebencian mereka sampai hendak menggunakan nama “Allah” dalam injil dan menerbalikkan bendera tercinta kita – semuanya adalah untuk menghina Islam dan lambang Islam di bendera kita, dan kerana begitu benci orang Melayu kerana selalunya orang Melayu adalah pengikut setia Islam, yang berkuasa kuat politik di Malaysia, iaitu bumi tercinta hasil pusaka nenek moyang berzaman Melayu dan Bumiputera lain ini, dari sebelum dijajah British lagi! Dan juga tujuan menghina DYMM Agong/Sultan-Sultan Melayu dan Permaisuri-Permaisuri, adalah kerana mereka sebagai Ketua penjaga daulat Islam, dan warisan serta hak orang Melayu.

Dan kalau kita tak selesaikan masalah kita di Malaysia ini, bakal kita jadi macam Bumiputera Islam Palestin/Singapura! Sudah jelas DAPigs/PKR sekarang menggunakan agama sebagai senjata untuk MENJAJAH Malaysia, bersama sekutu kuat mereka, PENJAJAH Barat-Zionis yang diketuai CIA-Mossad-MI5/NATO, dengan menjatuhkan Islam dan orang Melayu!

MAKCIK Tempurung.

(PERHATIAN: ada PENYAMUN paling penakut disyaki dari DAP/PKR durjana yang sekarang meniru gelaran saya tetapi sebagai "Pakcik Tempurung/Temporung" untuk mengelirukan pembaca).

Bila Kak Su Bersuara... Heh!