Tuesday, May 21, 2013

TERKINI..!!! GAGAK HITAM 505 DIHALAU DARI STADIUM..BALIK KE SARANG MEREKA DI BATU 9....

Aku yakin sekarang ni puak-puak Pakatan Haram tegar tengah bersiap-siap dengan baju hitam untuk ke Kompleks PAS Kedah bagi menghadiri himpunan 505 di Batu 9, Kota Sarang Semut, bagi memfitnah dan menghuru-harakan lagi minda rakyat Kedah.

Depa percaya, PRU13 tempohari dipenuhi penipuan dan dipercayai SPR bersekongkol dengan BN untuk memberi kemenangan kat depa untuk terus menjajah Penang, Kelantan dan Selangor. 

Negeri-negeri tu sebenarnya BN yang menang, tapi tipu punya pasal, keputusan tu berubah menyebelahi Pakatan Haram. Sebab tu la Pakatan Haram tak puas hati dan buat himpunan 505 yang takde manfaat tu... Protes la kononnnn...

Aku dah beritahu dah semalam, 505 akan berlangsung jugak hari ni. Lokasi Stadium Suka Menanti tu sekadar gimik saja bertujuan untuk menyalahkan Mukhriz dan Kerajaan BN Negeri Kedah.. Skrip Mahfuz tu dah boleh baca dah... Tak silap pun apa yang aku kata sebelum ni...

Kononnya, BN Kedah "gagal" sekat 505 di Kedah. Heh! Memang la. Tapi BN Kedah berjaya gagalkan usaha PAS untuk cemarkan stadium milik rakyat tu dari dicemari oleh dakyah tak berasas Pakatan Haram..kan?kan?kan?

So, PAS nak buat jugak kat Kompleks depa tu? Silakan.. Tapi jangan sampai huru-hara dah laaa...heh! Depa boleh buat sampai tungging langgang kat "rumah depa" tu.. Ada aku kesah? Yang terpesong mindanya ialah puak PAS yang lemah IQ dan malas fikir.. Lantak la kan...

Setahu aku, himpunan tu start lepas Maghrib, ada kuliah politik Maghrib lepas tu, solat hajat dan bacaan Yaasin untuk Ustaz Azizan kemudiannya. Lepas solat Isyak, barulah upacara fitnah memfitnah dan menyebarkan buruk sangka bermula...

Dalam ertikata lain, program dimulakan dengan ibadah...dan disudahi dengan aktiviti dosa memfitnah, tohmah dan memaki hamun. Biasa la... Itu sifat semulajadi PAS sejak bersahabat dengan "setan"...kan?

Teruskanlah program tu. Aku yakin, majoriti rakyat Kedah malas nak hirau dan tak peduli pun dengan kerja tak berfaedah macam tu. Baca Al-Quran kat rumah dengan anak isteri lagi baik dari join perkara-perkara bengong macam tu..kan?

Akhirnya, aku ucapkan selamat berhimpun kepada kumpulan "gagak hitam" kat Kompleks PAS tu.. Aku harap tak jadi himpunan Black Metal sudahhhh...heh!


3 comments:

kluangman said...

Puak maunah komplen polis tak bagi bantal Dan tilam kat Adam Ali dalam lokap....kejamnya polis...manusia anugerah Adam Ali tu patut polis layan kelas pertama...5 star hotel, perbelanjaan, no problem, yahudi Ada.

Pasal puak maunah nak berhimpun, aku cadangkan buat tiap malam di stadium dengan bayaran satu kepala rm10 tak berbumbung Dan rm30 berbumbung...dapat juga stadium buat duit Dan peluang penjaja kecil supply jadi lemak bungkuih.

Anonymous said...

Amaran PR mungkin tak akan kejalanan tapi buat stail demonstrasi merah seperti di Thailand. Polis perlu jaga tempat awam. Dia orang nak buat gelombang hitam

Anonymous said...

SILA DATANG BERAMAI-RAMAI. KM P.P MR LIM GUAN ENG TELAH SETUJU UNTUK HADIR DISAMPING MEMBAWA HIDANGAN KHAS UNTUK SANTAPAN BERSAMA MAT SABU DIMAJLIS ITU. MAKAN MAT SABU JANGAN TAK MAKAN SOP BABI RESEPI KHAS DARI UGLY BETTY.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!