Tuesday, May 14, 2013

SUBHANALLAHHH..!!! INILAH SIFAT MUJAHID BUMI PALESTIN..!!!

Cuba tengok lelaki Palestin ini. Walaupun tangannya putus akibat serangan puak rejim Zionis Yahudi Israel laknatullahi 'alaihim, bibirnya begitu merdu mengalunkan Al-Quran tanpa menghiraukan kesakitan yang dialami...

Begitulah sifatnya seorang mujahid Islam di akhir zaman ini. Saudara kita di Palestin dibedil dan diserang tak kira masa dan waktu. Manakala kita di Malaysia ini tidak bersyukur dengan keamanan yang kita ada. Malah ada pulak yang suka cetus huru-hara...!

Cuba tengok video kat bawah ni. Aku kagum dengan semangat jihad saudara kita ni. Frankly, sebak aku tengok penderitaan dia... cuba bayangkan kalau kita ditempat mujahid ini.. mampukah kita mengalunkan ayat Al-Quran lagi ketika itu...? 
1 comment:

Anonymous said...

Cemburunya aku, mati mereka insya Allah syahid bjuang mpertahankan bumi suci dri israel laknatullah, agak2 bole ke kita dpt martabat mcm tu klu kita berjuang utk menidakkan pmmpin yang tak dingaku umat oleh Rasulullah? Yang bsahabat baik dgn yahudi? Yg ada agenda trsembunyi utk mmecahbelahkan dan mmbantu mberi kafir harbi kuasa?

Bila Kak Su Bersuara... Heh!