Friday, May 3, 2013

GEMPARRR..!!! VIDEO SERAM YANG BUAT PAS KEDAH GIGIL DOK CELAH KETIAK BINI..!!!Aku jangka ramai puak-puak PAS akan menyorok ketakutan bawah ketiak bini masing-masing bila tengok video kat atas ni, terutamanya mereka-mereka yang buat buku mengarut pasal pencapaian Kerajaan PAS Kedah sepanjang 5 tahun...

Depa boleh tipu pak-pak lebai PAS yang tak reti apa tu. Tapi depa tak boleh tipu majoriti rakyat Kedah yang lebih celik dan sayangkan Islam berbanding PAS yang menjual agama sendiri pada DAP dan PKR...


Tonton sendiri video menarik kat atas. Semua tu adalah pendedahan sebenar prestasi PAS Kedah selama depa memerintah negeri kita ni. Hampir hancur dah negeri kita dikerjakan depa.

Tunggulah pada 5 Mei ni. Kita ajar PAS Kedah cukup-cukup..!!! Ingatlah, 1 undi untuk PAS samalah macam kita bagi 1 undi pada DAP yang tolak Islam! Bangkit rakyat Kedah..!!! Kita ajar Pakatan Haram ramai-ramai..!!! 


4 comments:

Anonymous said...

Bini mana satu? Makan hotel ka makan rumah?

Anonymous said...

bukak la mata cheq.... buat keputusan yg bijak noo...

Berita dari gunung said...

Kampung kami dah tak macam dulu. Semangat BN membuak melimpah-limpah. Undi BN adalah usaha selamatkan bangsa, agama dan Negara.

Anonymous said...

AKU DAN FAMILI....CONFOM UNDI BN...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!