Thursday, April 11, 2013

GEMPARRR..!!! TIAN CHUA LARI DARI BATU, NAK TANDING DI LAHAD DATU..??!!!Dah puas tengok gambar-gambar kat atas ni? Tolong sikit yer... tu semua bukan gambar-gambar ceramah UMNO atau mana-mana parti komponen BN... Yang kata atas tu semuanya gambar ceramah Tian Chua kat Parlimen Batu, parlimen yang dia wakili...

Siapa yang tak kenal Tian Chua? Pakar gigit telinga polis, langgar orang, serang polis, cetus kekecohan dan paling hebat yang dia pernah buat ialah menuduh insiden di Lahad Datu sebagai satu "sandiwara" BN..!!!Cina "jongang gigi monster" ni selamba mempersenda dan menghina wira-wira kita yang terkorban di Lahad Datu. "Sandiwara" siapa sebenarnya? Bukan orang tak tahu Tian Chua dan Sivarasa ada ke Manila beberapa hari sebelum Sabah diceroboh puak Kiram dan Misuari..!!!


Sekarang ni mana tempat Tian Chua nak lari? Orang di Parlimen Batu yang kasi undi kat dia masa PRU ke-12 dulu dah benci dia habis-habisan. Ceramah yang dia buat pun tak dapat sambutan. Dia sedar tak dia dah ditolak rakyat?

Kalau dia tak sedar, cubalah letak dia bertanding kali ni. Letak la kat mana pun. Kalau dia bertanding lawan "kayu" sekali pun, insyaAllah, "kayu" itu akan menang!

Kalau korang nak tahu, Tian Chua sekarang ni dah serba salah khabarnya. Sumber beritahu aku bahawa sudah tiada kerusi yang nak terima dia. Jangankan kerusi DUN atau Parlimen, kerusi apa pun dah tak boleh terima dia dahhhh...


Itupun dia masih mampu ditabalkan jadi Naib Presiden PKR? Tu diaaaa... Ini ke pemimpin PKR? Lebih kurang "boss" dia jugak la...cuma Tian Chua ni tak "tikam depan belakang" je kot..? Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!