Monday, April 15, 2013

GEMPARRR..!!! PENDANG MERIAH MENYAMBUT PEMIMPIN SYI'AH..???!!!

Salah satu amalan Syi'ah di Iran...cuba cari mana Mat Sabun? Manalah tahu kalau dia ada...kan? Heh!
Korang tahu tak ada pemimpin Syi'ah dari sebuah parti politik akan bertanding di Pendang pada PRU ke-13 ni? Korang tahu tak siapa? Ishhhh...aku tak tau la sapa...boleh bagitau aku tak? Agak-agaknya siapa ek?

Korang tahu tak Syi'ah tu apa? Ajaran apa? Fahaman apa? Macamana pegangan depa? Berbeza tak dengan Islam kita ni? Aqidah depa lagu mana? Sesat ke tidak Syi'ah ni?

Kalau ikut maklumat yang aku terima, pemimpin Syi'ah yang nak bertanding di Pendang ni pernah berguru di Iran. Oooo...patut pun!

Iran tu memang Syi'ah! Ayatollah Khomeinie tu pernah kata Jibril salah hantar wahyu. Dia kata Jibril patutnya hantar wahyu kat Saidina Ali, tapi terhantar kat Muhammad. Lagu tu pun ada kaaa? Puiii..!!!

Ni...korang tengok video kat bawah ni. Diceritakan tentang bahaya Syi'ah. Tonton sampai habis. Kita ni belajar tak boleh sekerat-sekerat...nanti salah faham kan susahhh...kan? Tengok sampai habis.. Errr.. siapa pemimpin Syi'ah tu? Ayatollah Mat Sabun ka? Heh!
Kenal tak sapa ni..? Heh!


1 comment:

jijan mali said...

Ohhhh...Mat Sabun yang ni kenal lah....Mamat yang cakap sanggup makan babi dengan LGE dari makan ayam dengan DS Najib...kharrk ptuiihhh.

Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

Bila Kak Su Bersuara... Heh!