Monday, November 19, 2012

PALING HANGAT DI KEDAH..!!! "BELOGGER" PENCACAI PAS KEDAH BISU DISEBABKAN ISU NI..!!!

Dengan dua pendedahan mengenai KUIN pada pagi dan tengahari tadi, aku menjangkakan pak-pak lebai PAS akan juling bijik mata melihat kebobrokan Rektor KUIN yang selama ini sangat dipertahan dan disayangi Azizan Razak.

Untuk pengetahuan semua, pendedahan mengenai KUIN tidak terhenti di situ sahaja. Aku dan rakan-rakan seperjuangan akan menbongkar lebih banyak pendedahan-pendedahan yang akan memanaskan punggung "belogger" pencacai belaan PAS Kedah dan Zul Yahya.
Minit mesyuarat PALSU yang diarahkan Jamil, terpaksa dibuat oleh Kamaliah yang digunakan di dalam mahkamah!
Aku terbayang bagaimana berkerutnya dahi depa nak jawab isu ni. Kalau Zul Ya tak reti nak jawab, depa boleh mintak Setpol "conman" MB, Sanusi Md Nor jawab isu ni. Tu pun kalau dia reti jawab la. Kalau dia pun tak reti, buat apa dia jadi Setpol MB..ye tak? Heh!

Tak pun, "belogger" pencacai PAS Kedah boleh jumpa Azizan sendiri dan tanya MB Kedah tu pasai isu ni... Tu pun kalau Azizan tau laaa...tapi selalunya DIA TAK TAU...biasa laaa...tu jawapan standard dia... Heh!


Statutory Declaration yang dibuat Kamaliah atas keinsafannya tak mahu bersekongkol dengan dosa Rektor kesayangan Azizan Razak yang mentadbir KUIN macam bapak dia yang punya..!!!
Isu KUIN ni tak henti di sini saja. Tunggu lepas ni, aku dan kawan-kawan aku akan belasah lagi isu KUIN ni. Jawab cepat isu ni sebab isu-isu KUIN yang lain tak sabar-sabar nak melompat keluar! Heh!

Kali ni, pendedahan lebih panas bakal menyusul! Nantikan saja dan PAS Kedah perlu buktikan bahawa depa lebih pandai uruskan KUIN berbanding di zaman BN, atau PAS Kedah hanya merupakan pelingkup kepada universiti Islam yang menjadi kebanggaan rakyat Kedah tu..!!! 

P/s: Ni baru bunga...belum buahnya.. kalau bunga pun tak mampu nak jawab, apatah lagi buahnya...kan? Heh!


1 comment:

Anonymous said...

PAS dihalalkan menipu, UMNO memang haramkan penipuan,

Bila Kak Su Bersuara... Heh!