Monday, November 26, 2012

EKSKLUSIF EDISI ZUL YA: ZUL YA BODEK AMIRUDDIN KUNUNNNNN..!!!


Dalam tulisan Zul Ya, dia kata Amiruddin "libas" ADUN-ADUN Kedah dengan pelbagai isu di dalam sidang DUN Kedah baru-baru ni. Kononnya Amiruddin tu hebat dan ADUN-ADUN BN tu kononnya tak melawan...heh! 

Biasa laaa...ayat tukang bodek macam Zul Ya ni memang cari makan lagu tu...heh!

Hangpa nak tau kenapa ADUN-ADUN BN tu tak kata apa? Muka depa aku tengok semuanya boring-boring belaka bila Amiruddin bercakap. Nak tahu kenapa? Heh!

Dah tentu la boring kalau Amiruddin bukak kisah di zaman purba. Kalau dia bukak cerita di zaman Tok Det takpa la jugak. Ni dia bukak cerita di zaman Tan Sri Osman Aroff! Tu diaaa... kalau aku, aku pun boring punyaaa..!!!

Kalau Zul Ya nak tau...Lepas Tan Sri Osman Aroff jadi MB, Tan Sri Sanusi jadi MB. Lepas tu Datuk Seri Syed Razak dan baru lepas tu Datuk Seri Mahadzir Khalid. Deyy...!!! Tu dah berapa lapis dah tuuu..!!! Heh!

Semua MB tu selalunya ada dasar yang agak berbeza dan dah tentu depa ada cara untuk majukan Kedah dengan projek-projek. Tapi dalam banyak-banyak projek, ada jugak la satu dua yang tak menjadi....biasa la tu...

Tapi, satu dua projek yang tak menjadi tu jugak yang dia sebut. Banyak projek yang menjadi tu dia tak sebut pulak! Heh! Bodo punya pencacai PAS... Rugi betoi PAS Alor Setar sebab ada Timbalan Pesuruhjaya macam hang... megheput tak reti pikiaq! Heh!

P/s: Aku ada lalu sekali tepi Zul Ya...hehehe.. ada bau laaa...bau apa agaknya? Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!