Monday, November 19, 2012

BONGKAR EKSKLUSIF DARI KEDAH..!!! SURAT AKUAN BERSUMPAH BUKTI REKTOR KESAYANGAN AZIZAN BERBOHONG DIDEDAHKAN..!!!


Rentetan dari pendedahan fasa pertama isu KUIN sebentar tadi, tidak dapat tidak, aku perlu mendedahkan satu faktor yang membuktikan Rektor kesayangan PAS Kedah telah menipu dan cuba memalukan institusi pengajian Islam itu...

Dalam kes ini, Setiausaha Kanan Rektor sendiri telah membuat "statutory declaration" atau pengakuan bersumpah yang mengakui bahawa minit mesyuarat tersebut SENGAJA DIPALSUKAN di atas arahan Datuk Dr. Jamil Osman melalui Timbalan Rektornya, Prof Madya Zakaria Man.

Sebenarnya, aku terkejut bila baca pengakuan bersumpah SU Rektor tu, Kamaliah Osman. Nampaknya Kamaliah enggan bersubahat dalam agenda pembohongan Jamil yang jelas menzalimi hak Shake Cuisine. Mungkin dia tak mau makan duit haram...

Jamil sendiri yang tandatangan minit mesyuarat tu. Tergamak dia buat dosa kering begitu? Rektor sebuah universiti "Islam" di Kedah pulak tu! Tak malu ke dia buat lagu tu? Kalau tak malu dengan masyarakat, malulah sikit pada Allah...Aku nak tanya Azizan, kenapa dia renew kontrak perkhidmatan PEMBOHONG BESAR di dalam sebuah universiti "Islam" yang begitu harum namanya di zaman BN?

Kenapa perlu PAS Kedah simpan seorang penyeleweng seperti itu untuk memimpin KUIN, sebuah universiti yang dibangga-banggakan rakyat Kedah suatu ketika dulu di awal penubuhannya?

Pada aku, Azizan perlu memecat Jamil serta merta! Tiada tempat untuk insan sebegitu di KUIN. Kalau Azizan tak pecat Jamil, maka Azizan perlu bertanggungjawab bagi semua kesalahan Jamil dan dia sendiri perlu meletak jawatan sebagai Menteri Besar Kedah.

Tapi kalau Azizan dan Jamil muka tembok, muka tak malu, maka depa boleh terus menjawat jawatan MB merangkap Pengerusi Ahli Lembaga Pengarah KUIN dan Rektor universiti tersebut. Nama KUIN perlu dibersihkan segera dari orang-orang sebegini.

Azizan sepatutnya buat kerja cara Islam! Bukan cara "agama PAS PIS PUS"..!!!

P/s: Lagi pendedahan panassss akan dilakukan dalam masa terdekat..!!! Harap Azizan makan ubat sakit jantung. Mana "belogger" upahan PAS Kedah dan Zul Yahya? Takkan "bisu" kotttt..???

3 comments:

Anonymous said...

PENIPUAN DEMI PENIPUAN
PENYELEWENGAN DEMI PENYELEWENGAN
AJARAN ISLAM MANAKAH YG ANDA MAHU KAMI RAKYAT BAWAHAN IKUTI?

anak kecil

Anonymous said...

Apa yang kita heran dengan pembohongan PAS PISS PUS tu, tengoklah Boss no satu mereka pun Murtadkan orang lain. Adab berdoa pun tak tahu..Buat Malu dan busuk nama Islam je..

Anonymous said...

Apa nak susah-susah,bagi je alasan salah umno

Bila Kak Su Bersuara... Heh!