Wednesday, November 14, 2012

18SX DI NEGERI SERAMBI MEKAH..!!! SATU LAGI KEJAYAAN PEMIMPIN "SPIRITUAL" PAS..!!!tU

Tu diaaa..!!! "Melekat" sakan dalam kereta..!!!
Jangan terkejut kalau perkara ini berlaku di negeri Serambi Mekah yang dipimpin oleh Mursyidul Am PAS, Nik Abdul Aziz Nik Mat, seorang yang dikatakan "pemimpin spiritual" dan "nabi agama PAS"..!!!

Terdesak sangat ke? Lebih pelik, yang buat perangai tak senonoh tu ialah suami dan isteri orang! Kat mana kejayaan "spiritual" PAS dalam hal ni? Spiritual? Atau lebih sesuai dengan "sprite" saja?

Kalau macam ni la "kejayaan" pimpinan ulama spiritual PAS, rasanya tak hairan la tengok Mat Sabu mengorat bini kawan sendiri sampai kantoi...!!! Heh!

Parkir Asmara, Parkir Projek Suami Isteri Durjana

KOTA BHARU – Hanya dengan bayaran RM2 untuk sekali masuk, parkir sebuah pasar raya, di sini, tidak ubah seperti ‘parkir asmara’ apabila dijadikan sasaran suami dan isteri curang untuk melampiaskan nafsu ketika keluar dari pejabat pada waktu makan tengah hari.

Mereka membawa kenderaan secara berasingan untuk mengelak gerak-geri dihidu kenalan atau keluarga masing-masing sebelum melakukan aksi terlarang di kawasan gelap di dalam kereta mereka.

Difahamkan, walaupun waktu rehat hanya sejam, pertemuan singkat terbabit digunakan sebaik mungkin untuk melepaskan rindu.


Perkara itu didedahkan seorang kakitangan pasar raya berkenaan yang mengakui terkejut melihat gelagat suami dan isteri curang yang menjadikan parkir pasar raya itu untuk bermadu kasih.

Dia yang enggan dikenali berkata, bukti perlakuan tidak senonoh itu kerap kali disaksikannya bersama pekerja lain menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di setiap ruang tempat meletak kenderaan itu. - Mynewshub.my

2 comments:

wasim46 said...

Mahagaru pasti cakap itu semua tipu mana ada 4orang saksi lagipun itu bukan tugas mb.tugas mb ialah pasal balak tanah sawit dan buat projek hiway yg lainnya masa utk ceramah...

Anonymous said...

Mahaguru cakap camtu, tapi Presiden pulak cakap mat yang komplen tu tak sekolah sebab jaga parking dan CCTV tu tak boleh dipakai dalam Mahkamah PAS sebab dia dibuat daripada besi.
Waduuh lingkup Malaysia kalau puak2 ni kat Putrajaya. Pegi tasik Putrajaya bole la. Jangan pegi ber asmara pulak....LINGKUP PR-DAP-PAS.
LINGKUP!!!!

Bila Kak Su Bersuara... Heh!