Tuesday, March 20, 2012

GEMPARRR..!!! VEDIO SEX ANWAR-SIAM DOLLS MULA TERSEBAR..???



Aku dah tengok dah video kat atas ni. Perghhhh..!!! Mendebarkan derrrr..!!! Tapi kan..aku tengok pompuan tu rupanya lebih kurang Kak Wan la...maybe sebab Kak Wan ada darah Korea, kot...heh!

Muahahahaha..!!! Tak sabar aku tunggu yang full version. So far, video tersebut dipercayai berada di tangan CSI Siam...heh!

Aku tak sure kalau Anwar mintak kat CSI Siam tu sama ada diorang nak kasi ke tidak. Anyway, Anwar boleh kot try mintak satu copy...heh! Tu pun kalau diorang nak kasi la...

Berdebar tak menunggu video Anwar-Siam Dolls kantoi tu? Heh! Teruja bebbbb..! Aku tak tau kedutaan mana pulak Anwar nak lari...heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!