Sunday, December 11, 2011

GEMPARRR..!!! SARANG PENARI SEPARA BOGEL BAWAH KUASA RONNIE LIU DI SERBU..???


Makin hebat Selangor di bawah Khalid "gagap" and the gang! Dah ada tarian separa bogel dah kat Selangor..!!! Memang hebat betul! Pusat hiburan tu bawah Ronnie Liu ke?

Penguatkuasa serbu diorang? Alaaa..2-3 hari lepas ni mesti dibebaskan balik la tu... Macam kes serbu rampas arak kat Shah Alam hari tu laaaaa...heh!

Tujuh Penari Erotik MenggelabahTujuh penari erotik yang leka mempersembahkan tarian di sebuah pusat hiburan di Selayang, di sini, kelam-kabut apabila premis itu diserbu polis jam 11 malam kelmarin.

Dalam serbuan itu, mereka terdiri daripada warga Vietnam dan Indonesia berusia 20 hingga 30-an antara 12 individu yang ditahan, selain seorang wanita dipercayai pelacur dan pasangannya yang dicekup dalam keadaan bogel. Jurucakap polis berkata, turut ditahan, seorang lelaki tempatan berusia 40-an yang dipercayai penjaga premis terbabit.

Menurutnya, selain menyediakan pertunjukan tarian tiang, premis itu menyediakan bilik khas bagi pelanggan yang inginkan perkhidmatan seks.

‘’Ini kali kedua premis itu diserbu tahun ini. Pengusaha premis masih degil menjalankan kegiatan haram ini,’’ katanya.

Menurutnya, semua yang ditahan dibawa ke Balai Polis Kepong bagi proses dokumentasi dan kes disiasat mengikut Akta Imigresen 1983. -Mynewshub.my

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!