Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Sunday, December 11, 2011

GEMPARRR..!!! 18SX ONLY..!!! MEMPERSEMBAHKAN.."GUAN ENG NENEN SHOW"..!!!


Siap buang skirt..??? Erkkkk..!!!

Makkk aihhh...!!! Aku ingat, kat Thailand je yang ada "Thai Girl Show"! Rupanya Guan Eng dah berjaya bawa masuk ke Malaysia dan menjadikan Penang sebagai pusatnya! Hebat betul Khalifah lantikan PAS ni! Ternyata, PAS berjaya mentarbiyah Guan Eng ke arah lebih Islam..!!!

Kini, memandangkan Guan Eng yang bawa masuk benda bangang ni ke Malaysia, maka aku rasa wajar kalau tarian ni diberi nama "Guan Eng Nenen Show"!!!

Rasanya kalau Salleh Man tengok video ni pun terangkat lebai serbannya! Malik "itik" pun terus "bisu" jadinya! Tapi yang mampu tersengih ialah Guan Eng yang memang terkenal dengan "isu raba nenen"..kecur air liur dia!

Namun, itulah yang berlaku di Penang, negeri di bawah naungan "Khalifah Umar Abdul Aziz" versi PAS, Lim Guan Eng! Rasanya, "Khalifah" ni dah bagi green light kepada "cawangan Ronnie Liu" ni untuk beroperasi begini rupa!


"Mula-mula ada baju...lepas tu tak ada baju..macam biskut!"


"Yang ni Champion pertama ketika mula-mula dianjurkan pada tahun 2009?"


Hasil didikan kereographer terkenal, "Khalifah Lim Guan Eng"?

Tarian Separa Bogel Panas Di Pulau Pinang!

PULAU PINANG – Sebuah pusat hiburan di sini telah menganjurkan sebuah pertandingan Tarian Seksi 2011 (Sexy Dance Competition 2011) yang menyaksikan gadis-gadis menari dalam keadaan separa bogel di lobi tarian kelab itu.

Kelab tersebut, Voodoo Pub & Bistro, yang dipercayai beroperasi di Upper Penang Road, George Town di sini, menganjurkan pertandingan itu menerusi beberapa peringkat sebelum gadis-gadis tersebut dipilih untuk ke peringkat akhir.

Misalnya, pada pertandingan ‘tarian separa bogel’ musim ketiga yang lalu, tiga peserta yang berada di peringkat akhir telah terpilih sebagai pemenang di mana seorang gadis yang hanya dikenali sebagai Rainbow berjaya merangkul tempat pertama, Angeline di tempat kedua, manakala Abby pula di tempat ketiga.

Dalam persembahannya, Rainbow yang mulanya berseluar jeans pendek dan berjaket gelap mula membuka jaketnya dengan meninggalkan baju dalam yang ketat sebelum beraksi ganas di atas pentas, ala-ala ‘Thai girl show’ di Thailand.

Angeline pula yang mulanya berbaju tanpa lengan dan berseluar sangat pendek tidak kurang ‘hebat’nya apabila mendapat tepukan gemuruh dari penonton di pusat hiburan itu dengan aksi menanggalkan baju serta hanya memakai coli ketika menari.

Mungkin kerana ‘terlalu seksi’, Abby yang beraksi dengan hanya mengenakan coli dan seluar ketat berjaring ditepi hanya diberikan tempat ketiga di dalam pertandingan yang berlansung pada 6 Julai tahun ini.

Melalui beberapa siaran di Youtube, pertandingan ini dipercayai mula dianjurkan pusat hiburan itu sejak tahun 2009 dan masih berlangsung dilokasi yang sama bagi musim ketujuh di mana videonya telah dimuat turun di laman tersebut pada 6 Disember lalu oleh individu yang dikenali sebagai GDClovis. -Mynewshub.my

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!