Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Tuesday, July 19, 2011

Panassss untuk Ambiga..!!! Lu pergi balik bikin kari lagi baik la Achiii..!!!


Ambiga terus menyalak! Kata Achi ini, Kerajaan perlu beri respon pada tuntutan Bershit yang diketuainya. Dia dilaporkan berkata begini...
“Apa respons kerajaan ke atas permintaan kami mengenai pembaharuan? Kepada permintaan kami agar diadakan satu suruhanjaya siasatan diraja?”

“Ada laporan mengatakan bahawa saya ada menyebut tidak akan ada lagi perhimpunan. Ini tidak tepat dan saya melihat para menteri mengulangi (perkara ini). Apa yang saya sebutkan ialah tidak akan ada perhimpunan dalam waktu terdekat. (Tetapi) kami tidak memandang ringan (idea) untuk mengadakan perhimpunan sedemikian (pada masa akan datang),” - MalaysianInsidethelubangkunyit!
Deyyy Achiiii..!!! Lu tarak faham lagi ke? Itu Kerajaan kalu, takmau deal sama lu lagi! SPR pun dah tak mau deal sama Bershit lagi! Lu tau apa pasal? Pasal Bershit banyak kurang ajar! Lu pun banyak biadap! Lu haprak!

SPR dan Kerajaan dah kasi lu muka, tapi lu degil jugak. Lu punya kepala batu besar ada duduk! DYMM Agong dan Kerajaan cakap lu jangan buat itu demo tengah jalan kasi kacau orang mau masuk KL, lu buat jugak. Takpa..DYMM Agong sudah kasi permission sama Najib untuk handle lu orang...

Pasal lu biadap pada DYMM Yang DiPertuan Agong, Kerajaan dan SPR, diorang semua tak mau deal sama lu lagi. Boleh deal, tapi lu orang kena kasi pisah diri dengan itu puak-puak Pakatan Haram. Lagi, lu kena minta ampun pada DYMM Agong, minta maaf pada polis, Kerajaan dan rakyat yang lu orang sudah kasi susah! Ada faham ka Achiii..?

Lu dengar sini. Lebih baik lu lupakan saja untuk deal sama Kerajaan la. Kerajaan sama PSR sudah declare mau cari lain group untuk membaik pulih sistem pilihanraya negara. Lu orang sudah tak boleh pakai...semua sudah korupted mind! Sudah la Achiii..lu pergi balik bikin kari lagi baik la Achiii..!!!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!