Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Friday, July 22, 2011

Panasss..!!! Idham Lim mungkin ada otak, tapi tak berakal..!!!


Aku ketawa terbahak-bahak meilhat kebodohan ADUN Titi Serong, "Drs" Khalil Idham Lim, yang juga merupakan Ketua Sekretariat Pakatan Haram Perak. Rasanya, dia tak sedar langsung dirinya telah dipermainkan polis! Idham Lim layak menyertai Kelab Pemimpin Pakatan Haram Terbodoh yang dipengerusikan oleh Mahfuz..!!!

Idham Lim baru-baru ini mempersoalkan tentang PDRM yang mengambil masa selama 2 minggu untuk menayangkan video yang membuktikan Polis berlaku adil dan tidak kejam ketika mengawal perhimpunan Bershit pada 9 Julai lalu. Kononnya, dalam tempoh 2 minggu itu, PDRM sebok membuat video palsu untuk menipu rakyat!

Apa ke bodoh punya statement! Oi Idham..!!! Lu ingat PDRM suka menipu macam lu punya boss itu Anwar Belahim ka? Oiii..lu masuk Islam, mana boleh cakap ini macam maaa...Islam talak suluh muslim cakap mohong maaa..Sapa ajar lu cakap itu macam? Anwar Belahim ka?

Lu dengar sini aaa Idham. Menurut sumber yang aku terima dari pihak PDRM, mereka sengaja tak tunjukkan video tu awal-awal walaupun mereka sememangnya merakamkan semua tindakan mereka pada perhimpunan Bershit itu. Nak tahu kenapa?

Sebab PDRM dah belajar dari kesilapan mereka pada perhimpunan Bershit pada tahun 2007 dulu. Masa tu PDRM dihentam hebat dan tak ada bukti video yang boleh mereka tunjukkan untuk membela diri. Jadi, kali ini PDRM dah bersedia dahhh..!!!

Nak tahu kenapa PDRM siarkan selepas 2 minggu? Sebab PDRM nak "kantoi"kan puak-puak Pakatan Haram dan Bershit terlebih dahulu. Polis dah tahu puak-puak yang mencetus huru-hara itu akan merancang "sketsa" yang menunjukkan polis jahat, kejam dan sebagainya.

Jadi, PDRM sengaja membiarkan "sketsa" itu berlangsung dahulu. Selepas itu, barulah PDRM dedahkan apa sebenarnya yang berlaku dan "kantoi"kan puak-puak cybertroopers Pakatan Haram itu seteruk-teruknya. Polis lebih bijak dari puak-puak Bershit yang bodoh itu!

Justeru itu, tak payah la Idham Lim nak tunjuk bodohnya dan menjadi johan dalam hal ini. Puak-puak Bershit, terutamanya Abang Mat "wilcha" sudah "kantoi" teruk! Rakyat pun dah dapat hidu tembelang busuk Pakatan Haram yang pecah itu! Busuk betullah!!!

Seperkara lagi, Idham Lim menyatakan bahawa rakyat mahu tukar Kerajaan dan bukannya tagih janji BN. Ingin saya katakan di sini bahawa rakyat memang mahu tukar kembali Kerajaan Negeri Selangor, Kedah, Pulau Pinang dan Kelantan ke pangkuan BN. Rakyat dah serik dah hidup derita 3 tahun di bawah Pakatan Haram! Teruk gila "performance"! Tak boleh pakai langsung!

Tak payahlah Idham Lim berangan-angan mahu menawan Putrajaya. Pertahankan dulu DUN Titi Serong itu. Rakyat Titi Serong tak mahu seorang ADUN yang bodoh seperti Idham Lim. Meskipun Idham ada gelaran "Drs" pada namanya, gelaran tersebut hanya lebih kurang seperti "Ir" yang ada pada Nizar saja. "Title" untuk orang yang ada otak, tapi tidak berakal!

Sumber: Sebagaimana yang aku tulis di sini!

4 comments:

Kulaan Niring said...

Salam perjuangan. Saya telah link blog tuan ke blog saya. Harap dapat follow & link juga blog saya ke blog tuan. Terima kasih.

http://kulaanniring.blogspot.com

Anonymous said...

Salam perjuangan dan salam tinta berdarah dari saya untuk semua blogger. saya dah follow dan pautkan blog tuan di blog saya.Harap tuan dpt memautkan blog saya dalam senaraian tuan demi alif ba ta. Ini blog saya http://keris7lok.blogspot.com/ . Matlamat saya untuk berblog adalah untuk menangkis serangan-serangan serta fitnah-fitnah dari Penipu Rakyat dan mempertahankan parti keramat UMNO dan mendukung Artikel/Perkara 11, 152,153 dan 160..

Pesanan saya kepada mana-mana blogers PR yang cuba merosakkan nama baik parti UMNO/BN atau ingin memusnahkan parti UMNO/BN..tinta berdarah Keris 7 Lok menanti..aku takkan menyebarkan dakyah fitnah..kerana aku punya agama ISLAM..aku takkan menyebarkan pembohongan yang menjadi punca perpecahan kaum..kerana aku punya bangsa MELAYU..dan aku takkan memburukkan negara aku...kerana aku punya tanahairku MALAYSIA..

Anonymous said...

Salam perjuangan dan salam tinta berdarah dari saya untuk semua blogger. saya dah follow dan pautkan blog tuan di blog saya.Harap tuan dpt memautkan blog saya dalam senaraian tuan demi alif ba ta. Ini blog saya http://keris7lok.blogspot.com/..terima kasih

Anonymous said...

dah namapun adun titi serong...otak pun dah serong yer...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!