Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Wednesday, April 6, 2011

Akhirnya sampai ke Kuching jua...

Ini makanan member saya dalam filght semalam...saya punya dah abis..lapar!

Alhamdulillah. Akhirnya selamat sampai di Kuching petang semalam. Sorry la sebab semalam tak sempat nak update apa-apa. Saya datang ke Sarawak pun dalam keadaan yang agak kurang bersedia dan tergesa-gesa.

Apapun, saya dan rakan-rakan seperjuangan akan cuba sedaya upaya up-date the current situation kat area kami ni. Anyway, Sarawak ni luas sangat dan kadang-kadang tu sudah nak bergerak dari satu tempat ke satu tempat.

So far, kami masih di Kuching dan duduk terperap kat hotel. Hotel kami tak lah sehebat Pullman (Azmin dok kat situ la), RiverSide, Hilton dan lain-lain Hotel yang besar-besar tu. Hotel budget, bro! Pergerakan kami agak terbatas sekarang sebab tak ada kenderaan. Okay la. Kami rehat dulu sekejap mempersiapkan diri sebelum teruk dilanyak selepas ini.

Saya akan berada di sini sehingga tamat Pilihanraya Sarawak. Doakanlah semoga semuanya berjalan dengan lancar sebagaimana yang saya rancangkan. Amin...

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!