Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, April 19, 2017

AKAUN BARU PESBUK KE-3 PUN KENA FREEZE?


Okay... akaun baru pesbuk yang baru dibuat tengahari tadi dah kena FREEZE lagi. Aku tak tau la kerja sapa. Tapi peduli apa aku.. bukannya aku pakar sangat hal ehwal pesbuk ni... huhuuu...

Anyway, nanti free lah baru aku buat akaun pesbuk baru... skang ni masa kurang mengizinkan. Busy dan esok pun amat busy... Apa-apa nanti aku inform...

Sekian... wassalam.

2 comments:

Anonymous said...

Kau terlalu hebat kot. Hujah kau terlalu hebat sampai org takut. Puak2 tertentu takut kau boleh pengaruh siapa yg baca nanti.

Anonymous said...

Mcm tu la manusia.. bila dianugerah otak diguna pikiaqqqqq pedajal org.. diberi tgn buat keje jahat.. sabo je la... manusia mcm ni bersepah di muka bumi...bkn apa kumpulan asik berpakat pakat tu dah berteraboqqq.. tu yg asik pedajal org.. takdok keje

Bila Kak Su Bersuara... Heh!