Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, May 25, 2016

APA CERITA DATUK MAHFUZ? TETIBA JA "SAYA TAK WAKILI PAS"???


Hahahahaaaaa.. gelak saya baca cerita ni...  Tetiba ja dia buat statement.. Awat Datuk? Datuk takut orang kata Datuk nak masuk PAN kaaa..? Heh!

Saya rasa, saya tak perlu ulas panjang hal ni... orang PAS kat Kedah, khususnya kat Pokok Sena lebih tau... apa? "Harumanih"? Ishhh... jangan kata lagu tu kat Datuk... tak baik tauuuu...

Sorry Datuk.. depa memang suka ngusik Datuk... hahahahaaaa.. cuma saya ada sikit kemusykilan Datuk...

TERINGIN SANGAT TENGOK TUKAQ KERAJAAN?


Saya akui, beberapa rakan dan pembaca kat blog ni marah-marah dan tak puas hati bila saya menulis di entry ni... Macam biasa, sapa yang tak setuju dengan Tun M dan mempertahankan institusi Presiden parti dah tentu dituduh sebagai pemakan dedak, jilat, macai dan sebagainya...

Biasa laaaa.. dalam dunia ni ada yang mampu berfikiran terbuka dan rasional, tapi ada juga yang berfikiran jumud, tertutup, tak matang dan cepat buat persepsi sendiri... Saya tak kisah.. dah mangli dah dengan tuduhan macam tu.. yang penting, Allah tahu perjuangan saya dan redha atasnya...

Saya tak kisah pun kalau ada yang tak setuju dengan saya.. Saya tak kecam pun kalau ada yang tak sependapat dengan saya... itu hak masing-masing dan saya hormati pendirian tu...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!