Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, April 5, 2016

I GOT NO WORRIES, UMNO KEDAH IN GOOD HANDS...


Hari ni 5 April.. Saya difahamkan hampir semua "engine" UMNO Negeri dah siap sedia pacu kembali parti.. 

Saya yakin semua yang "tersumbat" dah dibaik pulih sepenuhnya.. General-general perang pun dah amik posisi masing-masing...

So, dah tiba dah masa untuk launching.. go live.. gentleman, start your "engines"...

 

Monday, April 4, 2016

TAK HABIS LAGI NAK SALAHKAN TOK BASHAH?


Merujuk pada tulisan saya sebelum ni (kat sini), saya ada terima feedback yang bercampur-campur.. ada yang setuju dan ada yang tak setuju dengan pandangan saya...

Saya dah agak dah reaksi yang macam tu.. saya ucap terima kasih atas respon dari rakan-rakan pembaca...sama ada setuju atau tidak, saya tak boleh paksa sesiapa pun untuk setuju dengan pandangan saya.. apa pun, saya hormat pendirian dan hak masing-masing...

Ada orang kata, Tok Bashah ambik jawatan MB macam "penyamun".. maksudnya, depa beranggapan cara Tok Bashah ambil alih jawatan MB Kedah dari Bro Mukhriz tu tak betoi dan salah... Lepas tu depa hentam Tok Bashah secara peribadi.. 'lena' dan sebagainya...

Saya ada pandangan saya tentang 'cara' tu.. pandangan saya adalah berdasarkan pengalaman, pergaulan dan pengetahuan saya dari akar umbi yang gerakkan UMNO di Kedah sebelum ni...saya ulang, bukan pemimpin..tapi akar umbi yang kat bawah...

Sunday, April 3, 2016

JUJURNYA SAYA SIMPATI, SALUTE KAT TOK BASHAH...

Sejak Tok Bashah naik jadi MB Kedah, saya banyak simpati kat beliau...

Betoi la Tok Bashah tak kisah dan maafkan ramai yang pandang negatif dan kutuk dia macam-macam, tapi saya sebagai pemerhati, saya betoi simpati kat dia...

Depa kutuk kat pesbuk.. depa boo kat stadium.. tapi bila depa buat statement, depa tutup muka.. takpalah... saya tak payah cerita.. saya rasa semua tau dah pasai apa yang depa buat kat Tok Bashah...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!