Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, March 30, 2016

WELCOME BACK MY BROTHER, DR KHIR TOYO...


Alhamdulillah... saya difahamkan Dr Khir Toyo telah dibebaskan dari tahanan penjara Kajang lepas 6 bulan kat situ.. beliau kini jalani hukuman parol kat rumah untuk 2 bulan terakhir.. 

Dr Khir yang saya kenal is a very humble person, orangnya ada agama, smart person dan memang betoi "anak kampung"... secara peribadi, saya memang amat menghormati beliau.. bagaikan seorang abang bagi saya...

Saya tahu tentang persepsi negatif segelintir masyarakat pada Dr Khir.. saya tahu apa yang orang kata padanya.. tapi Dr Khir yang sebenar bukanlah seperti yang disangka.. 

Tuesday, March 29, 2016

MOHON JANGAN CUBA "RACUN" OTAK SAYA... TENGKIU..!

Baru ni saya ada jumpa sorang kawan.. kawan lama.. dulu agak rapat, tapi dah agak renggang sejak lepas PRU 13... sekali sekala ada jugak la terjumpa.. 

Kali ni, kami terjumpa kat warung tepi jalan.. saya tengah minum kopi time tu...dah terjumpa lagu tu, kami borak kosong macam biasa...

Cuma saya heran sikit la tentang "nasihat" dia kat saya....saya diam ja masa dia "nasihat" tu.. setuju tidak, bantah pun tidak.. saya dengaq ja apa dia kata...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!