Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, January 27, 2016

Sebab-Sebab Saya Kembali Menulis...


Ada kawan-kawan tanya saya.. kenapa tiba-tiba saja saya kembali berblog sejak semalam. Hahahaha... tak tulis blog depa tanya... tulis blog pun depa tanya.. alamak aiiii... hahahaaa...

Saya insyaAllah akan kembali lebih aktif di blog lepas ini... jika diberi kesihatan, kesempatan masa dan tenaga, saya akan terus berblog kat sini...

Saya ada beberapa sebab untuk saya kembali ke penulisan blog...

1. Saya rasa dah tiba masanya untuk saya berbuat demikian...

2. Rindu sangat nak menulis...

3. Saya berazam untuk menulis dengan cara yang lebih berhemah kali ni.. banyak sangat benda tak betul di media sosial sekarang ni.. tak macam dulu-dulu di mana kami semua check dan cari dulu kebenaran sebelum meluahkan pandangan...

4. Blog ni sebenarnya bukan melaporkan sesuatu.. tapi medan menyuarakan pandangan saja.. sebelum ni pun saya ada terikut-ikut membuat laporan.. maafkan saya.. insyAllah, saya tak buat macam tu lagi pada masa akan datang...

5. Ada sebab-sebab yang lebih specific for me to write again... but I'm so sorry.. can't tell anybody about it...

Memang saya sebok sangat... bukan tipu.. betul saya sebok sangat. Tambah pulak saya further study.. bertambah busy la dengan macam-macam assesment, exam dan sebagainya... kengkadang tu sampai jem otak.. habis lapotop hanged.. hahahaaa... 

So nanti saya teruskan lagi menulis...


P/s: Jangan tanya saya lagi pasai kes tengah berlaku kat kedah sekarang ni sebab saya dah jelaskan pandangan saya baru-baru ni.. Saya ni bukan orang yang tau semua benda.. ada banyak lagi perkara yang saya taktau... hahahahaa.. harap maklum..  tengkiu! Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!