Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, July 8, 2015

ALAMAKKK..! RAMAI YANG KANTOI NIH... ADEHHH...!


Alamak aihhh... saya pun tak tahu nak kata apa dah... dah jadi caca merba... nampak sangat banyak dakwaan palsu... hanya berdasarkan hear say... dokumen? Alaaa.. zaman sekarang ni beras pun depa boleh palsu bro... inikan pula dokumen... apa la sangat...

Tapi kali ni memang ada yang kantoi... tapi tak tahu la depa ni ada rasa malu ke tidak bila kantoi... atau memang Allah dah tarik balik rasa malu tu dari depa..?

Kalau saya ditempat depa... on the spot saya akan mohon maaf secara terbuka... sempena bulan baik ni... kan? Tapi taktau la depa nak mintak maaf ke tidak... sapa la saya nak pertikai...kan? 

 

Monday, July 6, 2015

SAYA TENGAH TUNGGU PERKARA NI BERLAKU... HEH!


Saya tengah tunggu perkara ni berlaku... kalau dah ada kat tempat saya... hehheeee.. alamatnya "selamat tinggallah Astro"....

Bukan apa... TV ni pun ada kalanya melalaikan.. lagipun saya dan family bukan sempat tengok sangat pun TV....

Bila agaknya nak sampai ke Kedah.. 2016? Hmmm... lambat lagi tu.... 

SAYA MEMANG PUJI AKHLAK MURSYIDUL AM PAS YANG BARU NI...


Syabas saya ucapkan pada Ustaz Haron Din kerana berani menongkah arus.... memang payah nak cari orang macam beliau... cuba baca kat sini...

Seingat saya, Ustaz Haron Din ni tak pernah sokong UMNO dan tak pernah sokong PAS dulu... beliau sokong PAS pun sebab Tun M marah dia kes "air jampi" dulu tu...itulah yang dikhabarkan orang pda saya... saya tak tahu la betul atau tidak...

Cuma... 

 

Bila Kak Su Bersuara... Heh!