Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, July 6, 2015

SAYA TENGAH TUNGGU PERKARA NI BERLAKU... HEH!


Saya tengah tunggu perkara ni berlaku... kalau dah ada kat tempat saya... hehheeee.. alamatnya "selamat tinggallah Astro"....

Bukan apa... TV ni pun ada kalanya melalaikan.. lagipun saya dan family bukan sempat tengok sangat pun TV....

Bila agaknya nak sampai ke Kedah.. 2016? Hmmm... lambat lagi tu.... 


Cuma.. nampak gayanya lepas ada je MyTV ni maka Ananda mungkin akan down sikit kekayaaannya... kan? 

Takpa.. ada banyak lagi kontrak yang dia dalam dulu... boleh la cover kot.. lagi pun, bagi la rakyat macam saya ni "bernafas" sikit... save sikit duit dari bayar Astro tiap-tiap bulan tu...

P/s: Ntah siapa punya kerja "kerat" sikit periuk nasi Ananda tu..kan? Takpa...sikit jer dari untung berbilion setiap tahun tuu...

2 comments:

Anonymous said...

bagus jugak bro kalau mytv sampai tempat kita. 'kasik hajar' sikit itu astro. lambat bayar sikit potong, sambung pulak charge lain. inilah masanya simpan duit yang kita boleh save dari bil astro. tak bayar bil astro bermakna kita kurang bayar GST! haha...

Anonymous said...

Aku dah lama xlaanggan esstro...
Baik langgan hypo tv...tm punya

Bila Kak Su Bersuara... Heh!