Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, July 8, 2015

ALAMAKKK..! RAMAI YANG KANTOI NIH... ADEHHH...!


Alamak aihhh... saya pun tak tahu nak kata apa dah... dah jadi caca merba... nampak sangat banyak dakwaan palsu... hanya berdasarkan hear say... dokumen? Alaaa.. zaman sekarang ni beras pun depa boleh palsu bro... inikan pula dokumen... apa la sangat...

Tapi kali ni memang ada yang kantoi... tapi tak tahu la depa ni ada rasa malu ke tidak bila kantoi... atau memang Allah dah tarik balik rasa malu tu dari depa..?

Kalau saya ditempat depa... on the spot saya akan mohon maaf secara terbuka... sempena bulan baik ni... kan? Tapi taktau la depa nak mintak maaf ke tidak... sapa la saya nak pertikai...kan? 

 

3 comments:

Anonymous said...

Dia orang mana ada malu...makin berdendam. Apa salahnya Najib pada mereka ni.... Si Najib duduk kat masjid pun kutuk. Macam dia orang aje yang baik.
"ya Allah yang maha pengasih dan maha penyayang, lindungi lah orang yang teraniaya dari tipu helah dajjal. Hanya Engkau yang maha mengetahui. " Aameeen.

Anonymous said...

Salam brader Duke,

Blog ni nampak lesu dah ni... takan cemuih dah...
Tulisan serta pemerhatian sedara banyak berkisar keadaan nyata semasa.
Tolong laa bangkit ...kami perlu tulisan wakil KEDAH.

Teruskan perjuangan bro...

Anonymous said...

Majlis raja raja nak kantoi ker

Bila Kak Su Bersuara... Heh!