Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, May 17, 2015

RUPANYA ADA PERDANA MENTERI GAY KAT DUNIA NI, BARU NIKAH PULAK TUU..!


Alamakkk... bersawang dah blog saya ni... takpa... saya kemaskan balik pelan-pelan... dah lama tak jengok blog ni sebab kekangan kerja... politik tu politik jugak, tapi Islam tuntut saya cari nafkah dan rezeki untuk keluarga dulu bro... heheheee...

Well... baru ni saya terbaca tentang seorang Perdana Menteri yang baru berkahwin. Sila click kat sini... Menariknya, Perdana Menteri tu adalah seorang GAY dan dia kahwin dengan  boypren dia tu laaaa... dah nama pun GAY...

Bezanya, kat Malaysia ni belum ada lagi perkara begitu... Kita kat sini memang tidak benarkan budaya umat Nabi Luth macam ni masuk cemarkan negara kita...


Tapi saya dapat tahu bahawa larangan di negara kita terhadap perkahwinan sejenis ini rupanya "menafikan hak asasi manusia"... bagi puak-puak itu, perkahwinan sejenis ni adalah hak asasi manusia yang perlu dibenarkan...

Hujah depa, kat Malaysia ni ada kumpulan minoriti yang terdiri dari kalangan Lesbian, Gay, Transgender dan Biskesual... jadi kita kononnya perlu benarkan golongan-golongan tu amalkan cara hidup depa tuuuu....

Oooo... lagu tu rupanya... 

So lagu mana tu? Kawan-kawan semua setuju ka? 

Kalau setuju, rasanya ada yang melompat gembira kat dalam sel Sungai Buloh tu...kan? kan? kan? Heh! Geng sister in "selam" tu takmau lompat sama ka? 

Saya yakin, budaya macam ni hanya akan dibenarkan jika Pakatan Haram jadi Kerajaan Pusat. Patut pun geng LGBT sokong depa...heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!