Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, March 6, 2015

WEIIII... NI MALAYSIA LAAA... BUKAN UKRAINE...!!!

Kononnya Doktor... Doktor ayam ke?
Ni la jadinya bila amik budak-budak tak reti bahasa jadi pemimpin... kalau kata bingai nanti marah pulak... tapi tu la hakikatnya...

Dia ingat Malaysia ni Ukraine ke? Parlimen Malaysia ni sama dengan Parlimen Ukraine? Sekolah mana dia belajar?

Apa punya mentaliti la budak ni... tak reti nak daulatkan undang-undang ke?



Awat? Kalau Ahli Parlimen tu memang hak dia mesti ke Parlimen setiap kali bersidang? Puiiii... 

Cuba teliti betoi-betoi sepanjang sidang parlimen tu... ada tak yang tak hadir..? Berlambak! Jadi... maknanya hadir ke Parlimen tu tak wajib... 

Malah kepada Ahli Parlimen yang tengah jalani hukuman, maka tempat dia di penjara laaaaa... apa pulak nak mintak excuse keluar penjara... dok la dalam kandang tu...

Dah la "mintak"... lepas tu bila orang tak bagi, kata macam-macam... hek elehhh... mintak tolong orang, tapi kata macam-macam pulak kat orang tu...ingat orang nak bagi muka? heh!

1 comment:

Abdul Jalaini Abdul Jalil said...

Belajar tak abis lagi tu... nak sangat pergi duduk Ukraine.. semua dia boleh buat...lantak kau nak jadi apa...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!