Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, March 5, 2015

PERGGHHHH..!!! COUNTER ATTACK DARI NIK ABDUH MEMANG PEDASSSS...!!!


Nampaknya Nik Abduh betul-betul serius... dia tak main-main...dia tak acah-acah dah... nampak gaya memang dia nak bergocoh dah....

Pada saya... kalau bergocoh demi survival parti... macam kami dok "tembak" Pak Lah dan beberapa pemimpin UMNO dulu... rasanya wajar... bukan kami nak pecah belah parti.. kami nak pastikan perjuangan parti terus hidup!

Tapi tak tahu la sama ada puak-puak yang Nik Abduh balun tu sedar diri ke tidak... tak tahu la ulama PAS ni betul-betul bangkit ke tidak... 

 


Kita tengok ja gaya depa sekarang ni... kalau gaya macam geng ulama nak kalah.. kita perlu bantu depa kalahkan puak liberal tu...

Sebab pada saya, geng ulama ni masih dekat dengan kita... tapi kalau puak lagi satu tu memang dah bukan geng PAS lagi dah... kat dahi depa tu seolah-olah dah ada cop DAP dan PKR... heh!

So faham-faham saja la kan... kita tunggu episod seterusnya....

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!