Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, March 6, 2015

ORANG LAIN KENA TUMBUK... DIA PULAK YANG SIBUK? POYO..!!!


Baru ni kecoh pasal Dr Dzulkefly Ahmad kena pukul lepas balik solat subuh kat masjid... memang kecoh la bila pemimpin politik kena pukul... ye tak? Tu memang standard...

Saya tak tahu la sapa yang pukul "pakar strategi" PAS yang dikategorikan sebagai geng pro-Pakatan Haram yang nak jatuhkan kepimpinan ulama dalam PAS tu...

Tapi, mungkin ada geng PAS yang hangin kat dia disebabkan statement dia hilang hormat kat ulama PAS sebab kecam puak nak perjatuh Ayah Chik dengan gelaran "barua syaitan dalam jemaah" tu...

Tapi kan... ada mamat tu pulak yang bagi statement lebih-lebihhhh... heh!



Cepat je dia buat spekulasi, kan? Dr Dzul tak cakap apa pun.. siap buat statement larang buat spekulasi liar pasal dia kena pukul tu... dia suruh serah kat pihak polis yang siasat... polis jugakkk.. padahal polis tu la yang depa dok kutukkkk... hmmmm...

Balik pada mamat tu.. tetiba je dia macam nak cetus spekulasi... Choiiii... lebih sudu dari kuah la broooo... 

Hang dok rasa orang buat provokasi kat pemimpin PAS... yang hng dok provoke Nik Abduh... kata kat anak Arwah Nik Aziz tu macam-macam apahal? Apa Nik Abduh tu bukan pemimpin PAS ke?

Ntah-ntah hang sendiri yang suruh unit amal pi pukul Dr Dzul tak? Konon nak tarik simpati takkk? Tak betul? Kalau tak betul tak pe laaa... tapi hang jangan la suka-suka buat spekulasi sendiri...

Betul la Dr Dzul kata tu... bagi ja polis siasat... lepas dapat tahu dari polis nanti, hang hentam la budak-budak yang pukul Dr Dzul tu... depa nak lari mana.... negara ni ada undang-undang la broooo... jangan risau... polis yang hangpa dok kutuk tu mesti siasat punyaaa... 

Dah... pi balik jaga unit-unit amal hang tu... jaga elok-elok.. jangan dok ganas-ganas dah... kalau nak ganas, hantaq pi Palestin lawan dengan Israel nunnnnn... 

1 comment:

Anonymous said...

lawan la balik......buat macam movie cerita tamil

Bila Kak Su Bersuara... Heh!