Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, March 3, 2015

BETOI KA NI? FLASHMOB PKR BERBELAS ORANG..??? MUHONG KA APA NI?


Betoi ka ni? Depa kata ada flashmob kat depan Masjid Zahir baru ni... katanya berbelas orang yang pi buat flashmob kat situ... betoi ka?

Bukan apa... saya kebetulan ada lalu kat situ masa depa buat flashmob tu.. masa lalu tu saya tengok ada 4 orang ja... senang sangat nak kira sebab sikit sangat pesertanya...nampak kleaaaaa 4 orang ja...

Sebab tu saya tanya betoi ka berbelas orang puak PKR yang jadi badut kat depan masjid tu dok bela peliwat tegar?


Ni cuba tengok kat sini... gambaq dari Sinar Harian tu nampak ramai sikit la... betoi berbelas orang.. 

Tapi mungkin time tu saja berbelas orang... time saya lalu kat situ betoi-betoi ada 4 orang ja... camana tu? adehhhh... tu pun ane tu sorang ja dok pegang poster kat tepi jalan... yang lagi 3 orang dok kat palang putih tepi jalan tu...

Saya bukan apa... kesian la kat badut-badut tu... hehehehe... dok kecoh tepi jalan... padahai orang Aloq Setaq ni buat tak peduli ja kat depa... 

Almaklumlah... orang PAS kat Kedah ni memang meluat abih kat PKR... depa meluat kat PKR lebih dari depa tak suka kat UMNO... abih tu lagu mana? Haru aihhhhh... 

1 comment:

Anonymous said...

Awat lagu gitu... Ketum dah tak laku kaa..ketum kat mana...kat mana...kat mana...ketum ajak minum teh...teh kelat..minum ngan agung, baru teh manis..

Bila Kak Su Bersuara... Heh!