Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, February 24, 2015

ADOIII LAAA... AWAT NIK NAZMI NI BUAT POYO PULAKKKK...

Amboi... marah sungguh Nik Nazmi kat abang-abang polis yang tangkap dia kat rumah baru-baru ni... sampai mengadu kat media woooo...

Bila saya baca kat sini... rasa menyampah pulak tengok komplen dia... mengada-ngada... poyo je lebih... 

Macam-macam dia kata kat abang-abang polis tu... persoal..pertikai macam-macam... hek elehhhh...


Saya nak tanya la... Nik Nazmi nak abang-abang polis tu jemput dia pakai red carpet dengan kompang ke?

Pukul 10 malam tu dikira larut malam ke? Oooo.. dia pi ceramah melalak hal politik sampai pagi macam selalu tu tak kira larut malam ye?

Time dia ceramah kat kawasan perumahan, kat kampung-kampung... pakai loud speaker tu dia tak ingat pulak ganggu anak kecik orang nak tidur? Deyyy... lu cakapa apa ni deyyy?

10 orang polis datang rumah nak jemput dia ke balai. Adoooiii bro... hang tu anak buah Anwar Berahim la... kalau boss hang dulu sampai lari masuk kedutaan Turki, tak mustahil hang pun boleh lari jugak...kan? 

Lagi pun, kalau itu procedure dan arahan yang diberikan abang-abang polis kita, depa nak buat macamana? Takkan dua orang saja yang ke rumah Nik Nazmi dan lagi 8 orang lepak kedai mamak tengok bola kot?

Oooo... marah polis tahan kat rumah ye? Tahu malu ye? Time dok gebang besaq kat depan SOGO hari tu tak malu pulakkkk... Alo brader... berani buat berani tanggung laaa.. belajaq la bertanggungjawab bro... boleh lagu tu?

5 comments:

Anonymous said...

saja dia nak buat cerita.. klu tak orang tak tau dia siapa..

Anonymous said...

Muka pun macam sial semacam...tapi boleh nampak taste anwar terhadap budak2 lelaki macam ni. Entah2 bekas "penerima" anugerah batang bengkok kot...Sebabnya, ramai bekas "penerima" yang berkerjasama dan tidak buat polis report diberi jawatan2 dalam PKR.

Dah macam jadi parti untuk bekas2 "penerima" anugerah batang bengkok pulak.

Anonymous said...

Dia memang akai tak ada, bila melalak samapai kesuboh, masok kampung, asik dok kutuk, jam nak orang sembahyang pun tak peduli, pakai mikrofon bersyarah dari azan waktue tak di pertikaikan, bila kena tangkap waktu yang secucuk dengan dia, semau dianggap salah, kaki lelntong lah hoi, mcm mana jadi exco kerajaaan nie, dia tak buat buat kerja kat ofic pun, makan gaji exco buta jer....strateji kat offcie ofic ialh mengantur cara nak mengutuk dan berdemostrasi, macam mana ada nak buat kerja ofis, tolong raayat...alahai kena tipu juga orang selangor. Hadapi lah dengan rela.....

Anonymous said...

polis kerja tak ikut office hour la bro. apa la lu. kalau dia kerja malam, maka malamlah dia datang angkat lu. lu bising2 melalak tengah malam takpe, abang polis datang angkat lu pukul 10, lu bising. atuk lu la pukul 10 tu tengah malam. takde kerja, lu carik kerja nak melalak. abang polispun ada kerja dia. dah kebetulan kerja abang polis tu nak angkat lu bawak balai, nasib la. lain kali lu kena hormat kerja orang bro, walaupun kerjanya angkat lu masuk lokap....hahahaha

Anonymous said...

Bangang mangkuk .tak sedar diri

Bila Kak Su Bersuara... Heh!