Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, January 21, 2015

PERKARA YANG KURANG ORANG NAK BACA... HEHEHEEEE...

Ni tengah-tengah malam ni...saya nak share la sikit info yang mungkin tak menarik di hati sesetengah dari kita... 

Ni bukan cerita lucah...bukan cerita artis gebu... bukan cerita merapu... mungkin sebab tu kot tak ramai readers yang suka baca perkara lagu ni...

Bukan apa... saja ja nak share...tu pun kalau berminat laaaa... setahu saya readers kat blog ni rata-ratanya beragama Islam dan berbangsa Melayu...kan?

 

Nak tahu apa benda yang saya nak share tu? 


Kan? Ramai yang interested? Heh! Donia....donia.... hahahahaaaa...

Errr.. wahyu pertama yang Rasulullah SAW terima dulu bunyi IQRA', kan? heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!