Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, April 22, 2014

Dengan rasminya tutup blog?

Sebenarnya saya saja test market. Sengaja tak menulis dalam jangka masa yang agak lama di blog ni. Saja nak tengok respon kawan-kawan. Saja nak "mogok".... hahahahaaa...

Ada yang kata saya takdak idea. Saya jawab, tak jugak. Idea ada, tapi dicurahkan di tempat lain.

Ada yang kata, saya makin malas. Maybe. Mungkin sebab saya rasa ada segelintir pihak yang sebelum ni "take things for granted". Tak semua, tapi ada.

Ada yang tanya, apa dah jadi dengan blog ni? Saya jawab, saja. Saja-saja saya tak update blog. Ni blog saya. Saya punya suka la nak update ke tidak..kan? Heheheeee...

Ada yang mintak saya menulis semula. Saya jawab, insyaAllah...

Ada yang kata kat saya, "tutup blog je lahhhh!". Saya jawab, ikut suka saya la nak tutup ke nak bukak ke.. heheheheeee...

Ada yang kata, "ikut suka haji laaa", saya senyum ja bila kawan-kawan kata lagu ni...

Sebenarnya?

Monday, April 21, 2014

Puak sana dah mula sebut pasal manifesto BN di Kedah?

Tiba-tiba ja puak belah sana sebut pasai Manifesto BN untuk PRU-13. Kononnya nak suruh rakyat tuntut la tu? Atau saja nak bagi semua orang kata BN tak tunai pun Manifesto tu?

Tak sampai setahun, puak belah sana mula sebut pasai manifesto? 5 Mei ni baru cukup setahun... Tak sampai setahun dah nak tanya?

28 April ni kalau tak silap saya ada sidang DUN... tanya la dalam dewan... boleh?

Cuma saya nak sebut la sikit kannn...
 

Bila Kak Su Bersuara... Heh!