Monday, December 1, 2014

PEMIMPIN "BANGANG" LEBIH BAHAYA DARI BLOGGER "BANGANG", SETUJU?


Seorang pensyarah universiti terkemuka Australia yang merupakan warganegara Malaysia mencadangkan Presiden UMNO, Datuk Seri Najib Tun Razak supaya menegur para pemimpin parti itu yang mengeluarkan kenyataan yang tidak wajar.
Pensyarah berkenaan, Dr. Radzi Jidin yang merupakan bekas pemimpin kelab UMNO luar negara itu berkata, pemimpin UMNO seperti itu adalah lebih merbahaya berbanding blogger-blogger pro-UMNO yang menyerang segelintir pemimpin di blog mereka.
Radzi berkata, para pemimpin UMNO yang mengeluarkan kenyataan atau bertindak secara tidak wajar bukan saja mengundang serangan dari pihak pembangkang, malah turut akan menyebabkan parti diserang oleh golongan "atas pagar" dan penyokong parti itu sendiri...
 
Terus baca di sini... Setuju tak dengan pandangan pensyarah tu?

1 comment:

Anonymous said...

>>>>>minta tolong kepada sesiapa yg mampu untuk membeli tanah yg berpotensi ini. http://tanahpuchong.blogspot.com mohon perhatian tuan & rakan<<<<<

Tanah reserve ini sudah terbiar sekian tahun, tanpa mendatangkan hasil kepada pemiliknya, kepada pemaju dan pelabur umno/melayu, harap ambil tanah ini untuk dimajukan sedangkan kawasan sekitarnya sudah pun dan sedang dibangunkan !!!

Apa jadahnya nak mempertahankan tanah reserve Melayu kalau hanya untuk dipenuhi dengan lalang dan semak samun????

Jangan hanya pandai bercakap berdegar degar dalam perhimpunan, bukan sahaja ekor bergelumang tahi, mulut pun penuh tahi akibat cakap tak serupa bikin!!

Bila Kak Su Bersuara... Heh!