Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, October 28, 2014

WOWWW..!!! SAM KETOT KENA TARUK GARA-GARA ANWAR BERAHIMMM... !!! HAHAHAHAAAA..!!!

Adoiii Sam Ketot... Nak bodek boss pun agak-agak laaaa... jangan la sampai teruk kena "bahan" macam niiihhhh... hahahahaaaa...

Gara-gara nak bodek Anwar Berahim, sampai Nik Nazmi pun terpalit sekali... kan naya tuuu...heh!

Sampai teruk kena "bahan" macam ni... shiaaaann kat hang, Sam... dah balik mengadu kat mak ke belum? Dah..dah...jangan nangis... malu kalau orang nampak... ishhhh...!


Ni..cuba tengok kat sini... heh! Kesiannnnnn... hahahahahaaaaaa....

Bro... majoriti yang join reformasi 1998 dulu semua dah takmau dok dengan Anwar Berahim dah.. cuba kira berapa kerat yang turun pi Istana Kehakiman hari ni... tak macam dulu..kan?

Yang ada pun sekarang ni semuanya muka baru. Majoritinya tak kenal betul dengan Anwar. Rata-ratanya senang sangat terpengaruh... Anwar Berahim tepuk bahu sikit, terus ikut macam lembu kena cucuk hidung... 

Aktivis-aktivis lama semua dah tinggalkan Anwar.. yang tinggal pun cuma anak bini dia saja.. tu pun rasanya "terpaksa" juga stay...kalau tidak, dah lama angkat bungkuih dahhhh...

Hang mungkin terselamat la, Sam... hang selamat mungkin disebabkan hang bukan "taste" dia.. hang tak cukup jambu.. tak cukup mengiurkan... sorry laaa... mungkin sebab tu hang "tidak diapa-apakan"...heh!

Nak story pasal history Anwar ni panjang sebenarnya... story behind the scene lebih membuat mata semua orang terbeliak.. belajar-belajar la selidik...kaji... korek story-story kisah benar pasal Anwar behind the scene... baru tahu langit tu tinggi ke rendahhhh...heh!

Sam... masa reformasi 1998 dulu hang ada kat mana? Dok tang barisan depan sekali ka? Pernah rasa water cannon ka? Heh! 

P/s: Kalau takut dilambung ombak, jangan berumah ditepi pantai. Kalau takut bontot bolos, jangan rapat la dengan Tokoh Peliwat Negara... buruk padahnya!


1 comment:

Longchepoh said...

masa reformasi dulu dia pakai lampin lagi. Macam budak kat UM tu. Dia perasaan dah terer sangat

Bila Kak Su Bersuara... Heh!