Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, October 16, 2014

SUBHANALLAH..!!! PERNAH TENGOK MAKHLUK ANEH NI..?


SubhanAllah...! Makhluk apa ni? Tak pernah saya tengok seumur hidup. Species apa saya tak tahu. Tapi tu la kejadian Allah yang Maha Pencipta...

Saya tak tahu la sama ada kawan-kawan ada yang pernah tengok makhluk tu sebelum ni. Tapi memang saya takjub tengok...

Saya tak tahu sama makhluk tu species haiwan atau tumbuhan. Nak kata haiwan, nampak macam tumbuhan. Nak kata tumbuhan, nampak bergerak macam haiwan...


Cuba klik kat sini tengok... takjub betul dengan makhluk aneh ni... SubhanAllah...!

3 comments:

Anonymous said...

Coral family.

kasim said...

Ada saya pernah tengok, rupa dia macam manusia, tempat asala pmatang pauh, tmpat dijumpai di segambut...

Anonymous said...

ini nama dia basket stars

Bila Kak Su Bersuara... Heh!