Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Saturday, October 11, 2014

SOALAN CEPU MAS UNTUK DYANA, RARA, MELATI... SILA JAWAB..!!!


CAT? SELCAT? Telus, Integriti, Akauntabiliti... Lagi? Apa lagi? Telus, mulus, kudus... lagi? Ada lagi? Tu sifat-sifat yang DAP claim ada kat depa selama ni? Ye ke nihhhh...?

Err.. nak tanya sikit... kes DAP Kedah gaduh sakan dengan Zairil tu dah settle ke belum?

Ni ada satu lagi kes yang perlu Dyana, Rara dan Melati jawab...heh!

Cuba Dyana, Rara dan Melati click kat sini dan jawab persoalan yang ditimbulkan...

Bukan orang UMNO atau BN yang sebut... tapi orang kuat DAP yang sebut!

Amacam? Boleh jawab ke? Atau baru nak kenal politik jijik DAP?

6 comments:

Anonymous said...

Mau cari lelaki manyak susah, ini tiga amoi kita punya jurucakap,tak pelat punya awak semua boleh paham.kita sudah serik sama teresa kok lu orang bikin. I think dis kreatif idea to talk politik, understand.hantam la ini tiga amoi gua tak kisah.

Anonymous said...

Disgusting bitches. Jadi pengkhianat bangsa dan pengampu cinapek!
Pttuuuiiihhh!

maae said...

Cari sugar daddy jerrr... hiik..hiik.. orang politik biasa nya muka brutal macam kat ampang tuuuh..

atau,

Berbadan agak ok atau sedikit gempal, tak berapa nak tinggi.. he..he.., hidung pesek, mata sepet/bulat ok je, rambut agak kerinting ! tahu kenapa ? Orang kata (bukan saya haah) jenis orang macam ni memang bagus berpolitik - kaki kelentong - PA ( putar alam) dan memang tak boleh di percayai ...AWAS !

Anonymous said...

Tak perlu tanya mrk bertiga ni, diorang tak tau apa-apa pun.
Cuba tanya kat MENTOR diorang ni, dia boleh jawabkan ...
(Klu siapa MENTOR - blogger Melayu asal UMNO, kemudian Semangat 46, dan skrg ahli DAP.
Tanya MENTOR ni, dia masuk DAP kerana apa? Sebab DAP amalkan 'CAT' kerana tu skrg ni bela 3 pussycat? Atau utk kepentingan peribadi?)

Anonymous said...

THE TRIO STREET HOOKERS!!!!

Anonymous said...

MENTOR MELAYU YANG IDIOT KER TU ?

Bila Kak Su Bersuara... Heh!