Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, October 15, 2014

Seluruh Umat Islam Tak Selesa Kecuali "Depa Tu"...

Jangankan di Kedah, rasanya majoriti umat Islam di seluruh Malaysia memang tak selesa.. Memang kita tak welcome pun orang macam ni... jadi tolong jangan cuba jejak kaki di sini, boleh?

Setahu saya, kat Malaysia ni pun ada spesis macam ni... tapi memandangkan depa tu pemimpin politik, maka pandai ja depa spin sana sini...takmau mengaku depa pun bawak fahaman macam tu...

Mujur la pihak berkuasa sekat ada inisiatif buat sekatan.. ntah kerajaan mana ntah yang sekat fahaman tu... heh! Lebih menarik, kerajaan yang selalu dituduh "kafir" tu la yang susah payah buat penerapan Islam secara fundamental kat Malaysia ni...


Tahniah Kedah kerana menjadi yang pertama diterapkan seminar mencegah fahaman songsang tu... cuba klik di sini untuk tahu cerita sebenar...

Cuma saya nak tanya... agak-agak fahaman-fahaman yang banyak kelirukan Islam tu sapa yang suka bawak masuk? heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!