Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, October 10, 2014

PERGHHH..!!! ADA BERANI "SOUND" MACAM BRADER NI? HEH!

Perghhhh..!!! Hangin satu badan betul brader ni... sabar bang...sabar... saya faham abang penyokong fanatik... relaks bang... bawak-bawak bertendang...ehhh... bertenang...

Betul saya terkedu tengok video ni... nak ketawa pun ada... heh! Dahsyat betoi brader ni "sound"... berdepan pulak tu...

Saya tertanya-tanya, penyokong parti politik ada tak yang berani macam brader ni?


Cuba tengok brader ni sound team bola Selangor... bertepek berdepan...heh! Haru...

Errr... ada ke yang berani sound pemimpin parti masing-masing macam ni? Kihkihkihhh...

P/s: Apa pun, tegurlah dengan cara yang berhikmah sebagaimana yang dianjurkan Islam... cara tu baru betul... jangan ikut hati...ikut Islam baru tepat...

1 comment:

Anonymous said...

Hello brader penonton Selangor pun ciput macamana nak bayar gaji pemain.
Cuba brader ajak satu Selangor datang beli tiket, stadium penuh baru ok. Tak payah melalak kat pemain n team, pergi melalak kat pegawai baru terror rosa...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!