Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, October 21, 2014

NI APA BENDA BUAT TAK SENONOH KAT KEDAH NIHHH..???!!!


Yang ni memang saya tak berkenan sangat. Mohon tindakan segera... 

Kalau berlaku di zaman PAS dulu memang tak heran sebab depa memang tak kisah pasal negeri...depa dok asyik berebut jawatan dan kaut hasil bumi Kedah saja...

Tapi bila Mukhriz take over Kedah, rasanya perkara macam ni sepatutnya tak berlaku!

 

Ni cuba tengok kat sini... ni sabotaj ke apa? 

Rasanya pihak berkuasa di Kedah ni kena bertindak tegas. Kena keluarkan notis pada semua premis dan mana-mana pihak yang menganjurkan program supaya tidak berciri tak senonoh macam ni...

Bukan la menyekat kebebasan berhibur. Tapi berhibur ni ada had dan batasnya. Kedah ni negeri majoriti Islam... tak patut semua ni berlaku. Kalau bukan Islam nak berhibur lebih-lebih, sila ke Siam atau Selangor...

Ehh betul ke Selangor? Ya... terdekat kat Penang... kat Selangor pun adaaaa... Tapi di Kedah jangan sesekali buat hal... 

3 comments:

KERIS BERAYON said...

Tak kira la di kedah atau selangor, ini tanah melayu. Yg mungkar tetap mungkar. Jangan buat tak tau pulak berapa ramai org kedah dok undi pr di selangor. Depa tukaq alamat. Kalau nak ikut org selangor terutama melayu bukan mau oun kat pr. Kami dah buat kajian pr import pengundi dari kedah, kelantan, perak dan penang utk pastikan depa pertahan selangor.

pru lepaih ni jaga2 la no. Kalau pengundi2 import ni mai lagi mengundi ditempat kami, satu ja pesanan kami, membujur lalu melintang patah. Ingat dalam sejarah kedah sendiri masa dok perang dengan siam hang pa panggil Daeng perani tolong. Daeng perani ni keturunan Sultan kami. Pasal artikel ni dok dlm penyokong BN aku tak mau komen lebih2. Sat gi org kedah panas hati plak. Ingat, jln siang pandang2 jln malam dengar2...

muhd kamel said...

Kita kena peringat kepada yang tak teringat, yang tidak beringat dan tak mau ingat, pbt pun tengok2 lah sikit bidang kuasa you all, takkan tak tahu!...nanti jadi hang tunjuk jari sana sini cari alibi...last2...MB yang kena. Sama2 lah tolong...dah tak ada cacat cela dalam negeri Kedah...so make it that way ok!...dont give bullets to enemies which can be used to shot you. Dsh..dah...dah...pegi buat kerja.

Inai Merah said...

Hebat juga orang Kedah buat komen. Dalam ayat-ayat santai yang diluahkan padat dengan otot-otot pejal yang mengujakan.

Walau apa pun kepimpinan Mukriz harus kita sokong dan bantu. Takkan semua dia nak pi suluh.

Maklumat begini perlu untuk dia bukan apa kadang-kadang dalam PBT pun ada puak dok pedajai.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!