Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, October 13, 2014

MIN.. KALAU ALLAH MURKA NANTI MACAMANA?

Saya tak hairan kalau PAS marah. Saya tak hairan kalau PAS hentam. Saya tak hairan kalau PAS balun PKR dan DAP tiap-tiap hari pasal isu ni. Tapi kalau Sultan Selangor murka dan PKR dengan DAP buat tak peduli, yang tu saya agak hairan...

Sebab? Sebab Sultan Selangor amanahkan negeri Selangor untuk depa tadbir. Selaku Ketua Agama Islam di Selangor, dah tentu la Sultan Selangor tak mau negerinya dijadilah seolah-olah "Selangor Darul Arak"...kan?

Pada saya, umat Islam yang fundamental takkan sanggup tengok Selangor dicemari dengan pesta arak, ibu kepada segala maksiat.. dari mabuk, maka seseorang itu boleh berzina, membunuh dan sebagainya... tapi itulah yang disokong PKR dan DAP di Selangor...

 

Ni cuba baca kat sini... Bila Selangor menjadi tapak Pesta Arak Terbesar di sebuah negara Islam, apa agaknya Azmin nak jawab bila bertemu Allah nanti?


Mungkin depan Sultan Selangor dia boleh spin itu dan ini.. tapi depan Allah? Jawab la sendiri nanti yer.. semoga Azmin diberi hidayah olehNya...harap jangan rosakkan Selangor...kalau rakyat marah tu okay lagi.. kalau Allah yang murka macamana...?!

1 comment:

Anonymous said...

SEMENJAK SEHARI DUA NI HUJAN LEBAT DAN RIBUT MELANDA LEMBAH KLANG MENGAKIBATKIAN BANJIR DAN POKOK TUMBANG DI BEBERAPA TEMPAT. ADA NYAWA YG MELAYANG DAN ADA HARTA BENDA MUSNAH AKIBAT DIHEMPAP POKOK. APAKAH ERTINYA INI. ADA SECARA KEBETULAN ATAN "BALAK ALLAH" KE ATAS "OKTOBEEEER FEST"? ALLAH HUALAM. PARA OSTAD PAS TAk BUAT KOMEN APA-APA. MUNGKIN KERANA "BENCANA" BERLAKU DI NEGERI "YANG DITADBIR OLEH PR".

Bila Kak Su Bersuara... Heh!