Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, October 16, 2014

BOLEH LEPAS KE PELIWAT NIHHHH...?!

Kalau kes liwat tu melibatkan orang politik yang kaya raya dengan banglo besar macam Anwar Berahim, mungkin dia boleh terlepas dari hukuman mahkamah. 

Sebab? Sebab dia ada duit untuk bayar lawyer-lawyer yang hebat putar alamnya, termasuk dari oversea...

Tapi kalau orang tu bukan Anwar Berahim, tak kaya..takdak rumah banglo.. takdak funder oversea.. tak pandai bercakap macam Anwar, agak-agak boleh lepas tak? Ada orang nak demo depan mahkamah untuk dia tak?


Cuba tengok kes kat sini ni... rasa-rasa boleh lepas tak?

DNA Lelaki Y tu akan dipersoal tak kreadibilitinya? Cara penyimpanan dan pengendalian bahan bukti? Agak-agak usung tilam tak?

Yaaa.. tu la mahkamah dunia. Tunggu ja mahkamah akhirat...time tu baru tau la nasib peliwat-peliwat nihhhh... hmmmmm...!

2 comments:

Anonymous said...

aku cukup takut sangkaan aku akan jadi kenyataan. wayang sudah bermula awal lagi, seolah2 O.K.T akan didapati kekal bersalah. maka itu O.K.T lancarkan 'rakyat hakim negara' seolah2 memang beliau diset akan disumbat dalam penjara. bagaimanapun pada akhir 29hb okt nanti keputusan sebaliknya berlaku. bukti tak relevanlah, bahan bukti tercemar semulalah, saksi tak validlah dan macam2. akhirnya O.K.T akan dilepaskan, dan bebaslah beliau meneruskan agenda merosakkan otak rakyat dan negara. kalau benda2 spt ini benar2 berlaku, 'rakyat hakim negara' akan menjalankan tugas menghapuskan pemain2 wayang ini...!!!

Anonymous said...

Tak sabaq aku nak tengok Si Peliwat Tua tu di sumbat kedalam BAmboo River Resort. Lima tahun pun lima tahun lah tapi aku harap mahkamah upkan sampai ber puloh tahun. Biaq dia mampoh kat dalam pun tak apa.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!