Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, September 9, 2014

MUSLIMAT PAS SERTAI "GUSTI BERIRAMA"..??? BIAQ BETOIIII....?!


Semalam kita dah ikut sikit la perkembangan "Ustazah Segera" kita yang sorang tu... khabarnya nak kahwin lagi buat kali ketiga.. Alhamdulillah... teruskan..teruskan... harap kali ni kekal la hingga ke akhir hayat...

Tapi ni kita nak cerita sikit pasal ustazah-ustazah PAS kita ni... 

Khabarnya dah join "bergusti" sakannnnnn...! Heh! Jangan la bergusti... please.. tak mau la sat lagi terlondeh abih segala pekung busuk yang tersembunyi di sebalik tudung labuh ustazah-ustazah tuuu...

 

Betoi ka depa "bergusti"? Cuba check kat sini betoi ke tidakkk...

Macam tu rupanya Muslimat PAS ni noooo.. dulu bukan main lagi... demi politik depa sanggup tutup pekung.. hat yang tolak Islam pun depa ngaku sedara... hat yang tali barut yahudi pun depa sanggup mati bersama...

Sekarang ni baru nak dedah apa yang ada dalam hati tu? Awat tak dedah sebelum ni? Takut Anwar suruh PAS pecat macam Hasan Ali tu? Orang PAS kat bawah ni dah lama sebut dahhh.. hat PAS kat atas tu ja dok sembunyi sakannnnn...

Nah amikkkk..! Heh! Kena buku dengan ruas... awat tak rasa? Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!