Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, September 11, 2014

JAWAPAN "OSTAZAH SEGERA" PASAL SKANDAL TERBARU DIA TU... HEH..!!!


Hek elehhhhh... poyo la pulakkkk... bila orang tanya kononnya dia malu nak komen... kononnya tak mau komen lanjut... padahal panjang berjela je bagi jawapan kat wartawan... cakap belit-belit la "ustazah segera" ni...

Wahai "ustazah" Abby ku sayang.... kalau hang suka kat laki tu...ngaku je laaaa.. tak payah la "tak mau komen" laaa... "tak manis" laaa..."kawan lama kenal" laaa.. itu laaa.. ini laaa... heh! Ngaku je.. senang cerita... bukan ada orang nak marah pun kalau hang ngaku hang suka kat diaaa... heh!

Hang kata, ustaz tu dok ngajaq hang dan anak-anak hang ngaji Al-Quran...dah lama dah kenal... dah 4 tahun dah... lepas tu dok nafi ada hubungan istimewa... sambil-sambil ngaji Al-Quran tu ada "sesi orat-mengorat" keee? Heh! Depan Al-Quran?

 

Ni cuba baca kat sini apa yang Abby jawab panjang lebaq pasai hubungan dia dengan ustaz tu... 

Betul ke hang takdak apa-apa dengan ustaz tu? Kalau betul takdak apa-apa, takkan la Azza nak tanya macam tu kat ustaz tu, kan? Hang yang malu atau ustaz tu yang malu? Saya tengok ustaz tu yang malu... bukan hang...heh! 

Dah 4 tahun kenal... masa tu hang pernah kawin dengan Farhan, kan? Masa tu dah ada bibit-bibit ke? Macamana Farhan boleh benarkan bukan muhrim ajaq hang mengaji Al-Quran? Dah takdak ustazah dah dalam PAS yang boleh ajar hang dan anak-anak hang mengaji?

Lagu ni la Abby... hang kawin je la dengan ustaz tu... kawin cepat lagi baik... sat lagi timbul macam-macam fitnah pulak... kan elok cepatkan perkara yang baik... tak payah nikah grand-grand pun takpa... suruh ustaz tu masuk minang, lepas tu kawin terus esok lusa... settle...kan?

Saya ni just bagi pandangan saya sebagai saudara seagama saja... walaupun kita tidak separti, saya rasa saya berhak buat teguran atau pandangan untuk saudara seagama saya... terserah la nak terima atau tidak... saya tak suruh Abby setuju dengan saya...

Saya doakan Abby bahagia hingga ke anak cucu... cuma jangan dok buat "cempera" dah la... jangan dok buat malu PAS.. PAS tengah sakit teruk tu... jangan dok tambah sakit depa... heh! Boleh kot noooooo....

4 comments:

Zamanku said...

Abby ni alat perkakas PAS semasa musim PRU ja. La ni dia tak laku dia , kena buat isu la bg glemer. Biasa lah artis yg dulu suka glamer.

Glamer serang laki di tempat shooting.. cengei mcm tu laki mana mau kt hang Abby..mulut dh la macam longkang.. Azahr Deros pun xdk nafsu kt hang la.. mulut hang bg laki2 meluat.. kecuali ostad2 PAS yg kemaruk..

Punya bnyk hang hina caci maki UMNO. Pdn muka hang Tuhan tunjuk kt hang..lain kali jgn riak dgn diri. Nnt Allah bg hina.!!

Anonymous said...

yup...dulu dia gelojoh kahwin dgn Farhan sbb katanye kahwin kerana Allah. Tapi yg ada Ustad depan mata pun nak malu apa lagi...kahwin terus lah.

Anonymous said...

Hahahahahaha......inspektor Haliza..ni macam2

Anonymous said...

Kena gigit nanti ostaz ni.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!