Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, August 29, 2014

WAAAA.. BETUL PUNYA MARAH ORANG PAS KEDAH KAT KHALID SAMAD...HEH!

Pada saya, Khalid Samad and the geng yang ada dalam PAS tu merupakan antara spesis yang sama dengan Nazri Aziz atau Saipudin Dolah dalam UMNO.. lebih kurang sama saja...

Cuma UMNO ada kelebihan sikit sebab hanya dua tiga orang ja yang sama spesis macam tu.. yang lain-lain tu kira takdak la buat perangai macam spesis tu... 

Tapi dalam PAS memang ramai.. bukan setakat Khalid Samad saja, malah lebih dari 20-30 pemimpin PAS sama spesis dengan Khalid Samad ni... bukan saya yang kata, tapi ramai kawan-kawan PAS sendiri yang mengaku...


Tengah driving semalam, ada sorang kawan PAS tu hantar link ni kat saya... saya tak sempat baca masa tu sebab tengah driving...

Tapi tengah-tengah driving tu dia call saya.. dengar bunyi memang marah betul.. macam-macam jugak la dia kutuk Khalid Samad... saya tak tau apa-apa pun sebab tak baca lagi... tapi dari gaya kawan saya dok kutuk rapat tu, saya yakin Khalid Samad buat hal lagi dalam PAS...

Oooo.. rupanya dia marah kat Khalid Samad sebab cabar depa keluar PAS... Adoiii... Khalid Samad ni pun satu... orang PAS kat bawah tu tengah bara gila kat DAP dan PKR, dia pi tambah petrol pulak.. kasi nyala lagi marak ka?

Kawan saya kata, dia takkan keluar dari PAS. Tapi pada dia, dia mahu Khalid Samad yang keluar dari PAS.. siap suruh bawak sekali "taik-taik" dalam PAS... bila ditanya pasai sapa "taik-taik" tu... selamba dia kata..."taik-taik" tu la yang sokong PAS dok berkawan dengan DAP dan PKR! Iskkkk... sabaq bro...

Dia tanya saya, apa tindakan yang wajar pada buah fikiran saya. Saya jawab, saya taktau sebab saya bukan ahli PAS. Cuma, kalau saya ahli PAS, saya akan pastikan Khalid Samad dan kawan-kawan dia tak dapat undi pada pemilihan PAS yang akan datang... tiada undi dari PAS Kedah untuk depa...

Itu saja la kot yang saya boleh buat, kata saya. Kawan saya kata, kalau ikutkan hati, dia nak terbey kepala Khalid Samad... dia kata, dah cukup baik dah Khalid Samad kena ludah.. kalau dia ada kat situ, memang kena terbey dah...

Saya tanya kawan saya... hang terer ka lastik (terbey la tu..)? Boleh kena tepat ka? Kalau terkena kepala orang lain camana? Haruuu... ! Lepas tu baru la kawan saya boleh gelak sikit... heh!

1 comment:

Anonymous said...

Kikiki.....jahanam jemaah ...jahanam parti dikijakan peliwattt..... kikiki....

Hukum karmaa......

Sokong lg peliwatt......

Bila Kak Su Bersuara... Heh!