Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Sunday, August 3, 2014

SERANGAN TERBARU HACKERS MALAYSIA PADA ISRAEL..!!! #OpSaveGaza


Saya yakin, ramai lagi bakat-bakat terpendam yang berada di Malaysia dan masih menunggu masa yang sesuai untuk bertindak. Mungkin tengah rangka plan... nak serang web Israel yang mana dulu...kan?

Terbaru, sebuah fan page pro-tentera rejim zionis tu dah kena hacked. Sempat lagi hackers tu dok nakal-nakal dalam fan page tu...heh!

Tu rasanya baru sikit saja... nak lagi ke? 

 

Sila baca di sini untuk cerita serangan siber terbaru yang memalukan Israel laknatullah tu...

Saya mohon pada pakar-pakar IT dan hackers-hackers untuk gunakan kelebihan yang ada untuk bantu "serang" puak-puak Yahudi laknatullah di sana. Mungkin kita tak boleh menang... tapi at least kita boleh bantu beri tekanan pada depa...kan?

Mungkin kita tidak terlatih untuk memegang senjata. Tapi cubalah buktikan status "keyboard warriors" yang ada kita untuk dimanfaatkan dengan cara berjihad begini. Berbaloi atau tidak, biarlah Allah yang tentukan... Wallahu'alam...

3 comments:

Orangjohor said...

Setakat hack webpage pe kejadah nk bangga sgt! Bgsa lain pun bley buat, cuma diorg malas. Xdak pekdah. Kalau hack sistem pertahanan israel brulah power. Melayu nk bangga2x setakat hack webpage? Digelakkan hackers seluruh dunia. Kampung sgt!

Anonymous said...

PERGHHHH

INILAH YANG SEBAIK-BAIK JALAN YANG KITA MAMPU BUAT SEMOGA USAHA KECIL INI DAPAT MEMBERI KESAN PADA ISRAEL BABI

TAHNIAH

Anonymous said...

Guna skill untuk hantar kemusnahan kemanusiaan dan pembunuhan kanak-kanak kepada semua media siber Israel. Sebar juga kejahatan opersi lahanat puak zionis.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!