Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Wednesday, August 6, 2014

KHALID SAMAD HILANG KEYAKINAN PADA PARTI SENDIRI..???!!! WOW..!

Khalid Samad baru-baru ni sokong apa yang Tony Pua cakap. Katanya, PAS sukar sangat nak survive kalau diadakan Pilihanraya Negeri Selangor sekarang ni.. kalau diadakan pilihanraya, dia yakin PAS akan bungkuiihhh...

Tony Pua pun cakap perkara yang sama. Lebih teruk lagi, kenyataan Tony Pua tu saya lihat seolah-olah memang nak downgrade PAS ke bawah tapak kaki DAP dan PKR... Tony kata PAS akan LENYAP kalau ada pilihanraya di Selangor...

Saya betul-betul heran... kenapa Khalid Samad ni dah tak yakin pada parti sendiri. Dia dalam PAS, tapi dia rasa PAS akan hilang sokongan kalau berlaku pilihanraya...Nak tanya sikit laaa... maksud Khalid tu menunjukkan PAS ni bergantung harap sangat la pada undi-undi penyokong DAP masa pilihanraya hari tu. Kalau takdak undi dari puak-puak DAP tu maka PAS akan bungkuihhhh??? Kalah memanjangggg..? Lagu tu?

Macam tu ke maruah PAS di mata DAP kat Selangor? Hadoiiiiii... apa yang PAS buat ni? Sampai macam tu sekali DAP letakkan maruah PAS? Hina sungguh....!

Sekarang ni Khalid Samad pun dah senada dengan DAP... Kalau saya ni dalam PAS, dah lama saya suruh Khalid Samad keluar PAS... suruh dia masuk DAP lagi baguihhhh... sejarah politik dia pun bukan baik sangat... tengok gaya dia tu lebih liberal Islam dari DAP! Heh! Tu pun PAS nak simpan lagi kaaaa..???

2 comments:

Anonymous said...

Keluar jaa la.... dr parti pas.....

Anonymous said...

perumpamaan Melayu yang berbunyi"Hidung tak mancung pipi tersorong-sorong".

Bila Kak Su Bersuara... Heh!