Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, August 11, 2014

GAMBAR DAN VIDEO BAKAR BENDERA ISRAEL DI KEDAH #OpSaveGaza


Siapa kata orang Kedah tak berani? Heh! Silap laaaa... Lebih penting, orang Kedah memang beradab dan matang menunjukkan protes...

Israel? Heh! Rasanya kalau campak sekor askar rejim Israel kat bumi Kedah ni...heh! Rasanya memang teruk kena "kenduri"... bukan takat lembik... lunyai kena balun... tibai habihhhhh..!!!

Jumaat baru ni, bendera Israel kena bakar... siapa bakar? Orang Kedah. Siapa marah siapa? Orang Kedah marah Israel. Israel mungkin tak kenal orang Kedah... tapi at least tutup jugak la McDonald's kat Alor Setar tu...kan?
 
Kat sini..dan kat sini pun ada beberapa keping gambar orang Kedah boikot McDonald's dan bakar bendera Israel...Marvelous..! Bravo..! Allahu Akbar..!!!

Tapi takde la protes boikot cara tak matang...kan? heh! Larikkkkkk...!!!

2 comments:

Anonymous said...

Kalau nak boikot, boikot saja la tak payah nak jadi ganas pecah kedai pecah kepala orang pecah segalanya , nama pun boikot , jadi boikot bukan nama violence atau nak menganas kalau tak faham buka kamus apa makna boikot.lagi pun yang cari makan berkerja dan tuan punya McD tu orang mealyu juga ,yang 100% tuan punya produk seperti Facebook , google,Yahoo semua produk dalam komponen laptop dan komputer boikot la kenapa tak boikot ter hegeh-hegeh dok guna juga.

Anonymous said...

Kenapa tak di Starbuck.tu lagi besar Yahudinya tak halal pulak sebab tak nak ambil sijil JAKIM.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!