Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, July 1, 2014

SAYANG SUNGGUH PAS KAT DAP NOOOO..... HEH!


Dulu, depa sanggup kafirkan UMNO sebab kononnya Tun M tolak hudud. Padahal, yang ditolak tu sebab hudud ciptaan PAS tu "senget sebelah" dan tidak menepati konsep adil dalam Islam...

Sekarang ni, UMNO siap tadah tangan ajak sama-sama bincang untuk laksanakan hudud. Tapi PAS tarik balik pulak.. tak jadi bentang hudud kat Parlimen... konon "tahaluf siyasi".. nak jaga hati DAP dan PKR... Mengamuk sakan jugak la penyokong-penyokong PAS kat Kedah ni...

Tapi, sekarang dah jelas pendirian DAP... Depa tolak hudud secara total... siap hasut MCA dan Gerakan supaya tolak hudud.. sedangkan dua parti komponen tu dah terbuka untuk "mengenali" hudud sebelum beri pendirian.. thanks to UMNO yang beri penerangan sikit kat pemimpin parti komponen...


Cuba baca kat sini apa yang DAP cakap... dua beranak ni memang cuba cabar kesabaran umat Islam time bulan Ramadhan ni...kan? 

Peliknya, PAS masih lagi nak "bersahabat" dengan DAP? Ishhhh... "tahaluf siyasi" jenis apa yang PAS pakai ni? Buat malu umat Islam je la weiii...

Kalau tak malu kat umat Islam pun, PAS patut malu la kat Allah SWT sebab "tidur sebantal" dengan puak DAP ni... dulu kata nak tarbiah DAP... soalnya, siapa yang "kena" tarbiah? DAP tarbiah PAS kotttt..??? Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!